| Hannasuteu280810 a întrebat:

Heyy TPU! Am o intrebare, deci mi-am instalat wattpad pe tableta si am inceput cartea After. Am ajuns pe la capitolul 50 si apoi am mers sa mananc si am inchis wattpadul.Cand m-am intors de la masa am dat pe continua lectura si m-a luat de la inceput de la capitolul 1 si a trebuit sa dau scroll 1000 de ani ca sa ajung din nou la capitolul la care am ramas.Stie cineva ce ar trebui sa fac ca atunci cand continui de citit o carte sa ma duca direct la capitolul la care am ramas?

Răspuns Câştigător
| Atafm a răspuns:

Ai putea sa o adaugi in biblioteca și normal ar trebui sa rămână în locul in care ai rămas cu cititul.Si eu folosesc Wattpad și pentru mine funcționează așa.
Sau ai putea sa dai in susul paginii, in colțul drept unde ai cele 3 linii/puncte și ai putea sari direct la capitolul la care ai rămas.

@CristiDinBucuresti, fara supărare, dar nu cred că ți-a cerut părerea despre cum se citește o carte.Clar,nu se compară cu cititul unei cărți pe care o răsfoiești cu mânuța ta, dar fiecare face cum vrea.Să știi că nu este așa rău să citești o carte onlinewinking. Data viitoare, încearcă să te limitezi strict la răspuns, nu mai da sfaturi dacă nu sunt cerute.

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

O carte nu se citeste asa cum faci tu pe tabletă, o carte o citesti pagina cu pagina dar trebuie sa ai cartea originală in mîna, si cand obosesti sau faci o pauza pui un semn de carte ca sa stii unde ai ramas cu lectura, asa se face, ceea ce faci tu cu tableta nu se numeste citit, deoarece tableta nu stie unde ai ramas tu cu cititul ea se reseteaz\a cand o inchizi si te ia de la inceput, cauta in bibliotecă cartea inchiriaza o si citeste o.

| Hannasuteu280810 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Sunt de acord cu tine, nimic nu se compara cu rasfoitul cartilor.Mie imi place foarte mult sa citesc, doar ca nu mereu pot cara carti dupa mine si e mai usor sa aleg varianta digitala.

| Hannasuteu280810 explică (pentru Atafm):

Multumesc muult! O sa incerc

| Hannasuteu280810 explică (pentru Atafm):

A functionat! Mersi muult

| Atafm a răspuns (pentru Hannasuteu280810):

Nu ai pentru ce ????

| Atafm a răspuns (pentru Atafm):

Trebuia să fie fara semnele de întrebare de la sfârșit