Este normal sa te fi plictisit de telu vechi si sa vrei altu nou. Iati iphone, satisfaceti poftele, mofturile este ok.succes
Ia-ti iphone daca nu ai ce face cu banii dar gandeste-te ca ei... http://profile.ak.fbcdn.net/......1674_n.jpg au mai mari probleme ca tine.
Daca Ai Bani De Iphone.Ia-ti :*Vezi sa Nu Fie Chinezarie sau altceva.ia-ti original.
Vreau sa iti zic ca iphone-ul este din sticla si la prima cazatura este facut praf. Daca esti in stare sa ai grija de el IATI daca nu NU!
Si ca sa inchid subiectu domnule "senior" budbundy cear fi ca tu sa mi te duci sa rezolvi alte probleme/exerciti cum ar fi :
2+2="5"? geniule ) ceam aruncat si eu din curiozitate la profilu tau si ma intrebam cum ai ajuns "senior" ))) sigur nu ai facut ceva blaturi din "cozonac" a?)))))) si inca o mica ironie pentru "geniile" ca tine : cum se face sau cum te simti cand esti atent? pui o intrebare si toti zic NU a?))))))))))
am aruncat o mica privire la intrebare care ai pus-o si tu aici pe site si sincer am vazut doar 2 de NU... nu mai era rost sa dau de pagina in jos )))))))) deoarece esti o PAGINA INCHISA.have fun
Oai hai sa ne certam ca imi place.
cear fi in loc de ce-ar fi. sa mi te duci ... cum poti sa pui reflexiv la un verb intranzitiv? ceeam in loc de ce-am. dar uite ca ai scris corect pus-o... ceea ce denota un progres remarcabil venind din partea ta. Jos palaria, se vede ca progresezi, tine-o tot asa si poate maine poimaine o sa ajungi ceea ce esti destinat .
PS: sa te mai inveselesti nu de alta asculta melodia asta;)
http://www.youtube.com/watch?v=QQrWTQBZPo4 in caz ca nu o sti :x:x:x numai bine.
Eu nu ti-o trag pe dreapta cum crezi tu... nu stiu la ce se refera, dar am gusturi mai bune de atat si pe langa asta nu vreau sa ma duc acolo unde ai tai cand ai fost mic. Dar imi place ca incerci sa iti corectezi greselile. Daca ducem discutia pana la dimineata s-ar putea sa reusesti sa redactezi un text corect... cu toate ca stiu ca la ora asta este wrestling si dupa cum te vad ala iti cam place.
Clar mai bine ma uit la ala
decat ca tine pe Discovery Channel [...]
)))))))))))))))))))))))))))))))
hai ca vorbelim cam mult si ne inpretenim si nu e bine
si pe final "un mic cadou din partea PRESEDINTELUI"
O funda *** )))))))))))))))))))))))))) sau na poate doua sa nu fiu zgârcit *** ))))) )))) ***
Buenas Noches Senorita )))) ***
Aceeasi problema o am si eu am un Nokia n8 si vreau sa imi iau un iphone 4. si e mai bun iphone, plus ca ai peste 500.000 aplicati
Bo9dY întreabă:
Talmacel_Alexia_1999 întreabă: