| Sebastian9801 a întrebat:

Hi lume! Deci neaparat vreau sa invat mai multe smecherii despre windows, deci am ivnatat tastele rapide cu ctrl+ ceva... si cum sa schimb limba windowsului, dar mai spuneti-mi ce pot sa ii mai fac, ce ii faceti voi?

12 răspunsuri:
| HannibalBarkas a răspuns:

laughing Am mai recomandat TuneUp 2013, partea de Styler, aici poti schimba aproape tot, poti modifica temele sau pachetele de icon, poti personaliza ecranul de logon... jmekerii de astea big grinbig grin Banuiesc ca licenta de windows ai cumparat? Ca aici trebuie sa fi baiat-gigel sa ai toate in regula laughing

| DeyCj a răspuns (pentru HannibalBarkas):

și dacă le face manual ca să fie mai „palpitant" ce are?

| DeyCj a răspuns:

Depinde de wingoz.Care din ele 7 sau Xp.
La 7 nu prea te mai lasă să îl personalizezi, dar la Xp se mai poate.
ca și generalități poți să îl optimizezi.Să îi mai opreșit din programele de startup, să dezactivezi din servicii, etc.La mine pe site am secțiuniloe de Windows. Poate găsești ceva interesant sau ceva ce nu știai pe acolo.Succes

| HannibalBarkas a răspuns (pentru DeyCj):

Sincer, sunt convins ca ar face praf windows-ul laughing ( o sa il am pe constiinta big grin )

| Sebastian9801 explică (pentru HannibalBarkas):

Am windows 7...

| Sebastian9801 explică (pentru DeyCj):

Deci cum am scris mai inainte, am windows 7 Home Premium x64 si am totul in regula pe el...am intrat la tine pe site si am gasit cateva chestii care ma intereseaza doar ca nu ai cum sa vi la mine, sau ar fi prea scump, eu stau chiar in nordul germaniei, oricum daca vrei pot sa iti dau idul meu de mess sau skype i putem vorbi mai multe acolo si mai repede......doar lasa-mi un comment daca esti de acord.

Depinde de utilizator asta.şi eu am făcut praf vreo 5 wingozuri până să învăţ să îl optimizez.Zic aici de xp, că la 7 nu prea mai ai ce optimiza; eventual dacă tot vrei ceva papitant să îl foloseşti pe post de cobai pentru testarea viruşilor whistling

| DeyCj a răspuns (pentru Sebastian9801):

De cele de service zici. depinde de care că sunt unele ce se pot rezolva de la distanţă prin team viwer.

Exista diverse tutoriale pe net, de ex. ce procese sunt strict inutile si le poti dezactiva ca sa ai performanta mai buna, depinde ce vrei sa faci pe pc, fiindca daca vrei sa faci grafica, trebuie sa ai procesor si placa grafica serioasa si nu ai motiv sa iti tuninghezi xp-ul, daca insa faci shell, nua i nevoie decat de cel mai simplu xp din lume laughing sti ce invata cel mai repede un "curios"? adminsitrarea retelelor laughing... asa citeam pe net laughing

Da la xp e indicat să faci tunning, că unele servicii îs cam breșe de securitate. Cârt despre networking asta o fost bună. Dacă tot vrea cineva să învețe rețelistică profi atunci ar folosi BSD că e cel mai ușor sau LINUX care platforma de bază a 90% dintre serverele existente în momentul de față.

Hackingul este o ocupatie de lux pentru cei care la femei nu isi mai gasesc adrenalina big grin... bine, spargi un server, ajungi admin... si ce gasesti acolo? unde ai gasi ceva ai un superadmin care oricum e mai bun ca tine si te gaseste prin loguri si pana iti dai seama ce ai gasit si la ce foloseste te salta mascatu roman, daca gasesti ceva adrese de email si ceva conversatii sau cine naiba mai stie ce, date card, date confidentiale, perechi user/passw la diverse conturi, sau asemanator nu prea sti ce sa faci cu ele, pana apuci sa le vinzi sau sa faci ceva cu ele iar dai de mascatu roman chiar daca nu a doua zi dar in a patra sigur, ce ajungi daca spargi un server? nimic, chiar daca o faci din curiozitate, iti pui keylogere la femeia ta ca sa aflii cu cine te toarna pe net aia nu e hacking, spargi ceva webservere cu utilitarele altora nici aia nu e hacking, fa-ti utilitarele tale si sparge cu alea, aia da dar sa nici sa nu te prinda, cam pe atunci devii bunicel, dar cel mai bun devii cand reusesti sa devii root pe un server renumit apoi contactez administratorul, ii zici vulnerabilitatile frumos cu liniuta si ii zici ca nu il costa nimic din punctul tau de vedere dar daca e baiat simtit sa te invite la o bere ii explici di cum sa le eliminewinking asta sigur nu te va turna fiindca daca face asta isi pierde jobul big grin