anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi! Nu exista niciun program cu care pot bloca accesul la orice link doresc eu? Sau setări/metode?! Clar

5 răspunsuri:
| Beast69 a răspuns:

Salut, intra in hosts, daca nu stii unde il gasesti intra:C:/system32\drivers\etc\hosts si il deschizi cu world pad sau bloc de notas (am uitat cum se cheama pe romaneste, am pc.ul in spaniola) dupa ce l.ai deschis ar trebui sa ai deja in josul paginii scris: 127.0.0.1 localhost, acolo ai sa pui 127.0.0.1 www.facebook.com (eu am dat un exemplu). Succes!

| Baldovin_Antonio_1999 a răspuns:

Google are asa ceva pentru blocarea continutului pentru adulti(in special) de catre parinti pentru a-si proteza copii(bineinteles ca un copil mai destept face ceva pe programul lor folosind o pagina incognito), dar poti bloca orice link cu el! Nu mai stiu de unde-l gasesti sau cum se activeaza, dar tin minte ca se numeste PARENTAL CONTROL(ai mei il foloseau s-mi blocheze accesul la site-urile de jocuri online si la server-ul de fifa, dar cum spuneam cu un pic de ingeniozitate si minime cunostinte in programare ii dai de cap happy )
Acum eu sper ca te-am ajutat, insa iti garantez ca iti va bloca orice link ii vei cere tu! Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Baldovin_Antonio_1999):

Programul putea fi folosit doar pentru google chrome?! Chiar nu stii unde l-as putea gasi? Ti-as multumi enorm daca mai ajuta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Cat de fericita as fi daca l-ai găsi! Desigur sper ca poate fi utilizat pentru toate browser-ele!

| Baldovin_Antonio_1999 a răspuns (pentru anonim_4396):

Buna!
Din pacate poate functiona DOAR cu Google Chrome(dar poti sterge celelalte browsere si bloca link-ul de download)
Intre timp se pare ca nu se mai numeste parental control.Inainte google alaturi de Microsoft au facut 2 parti ale acestui parental control ca sa fie mai restrictiv si anume:
Microsoft are si astazi setarile aceste la windows, dar te oblica sa mai faci o partitie care sa o restrictionezi cu contul de admin. Poti bloca accesul acelui om(copil banuiesc) la calculator intre anumite ore, poti bloca content-ul jocurilor 16+, 18+ si poti chiar interzice accesul la anumite programe

Google nu ii mai zice parental control.Acum le pune la dispozitie ca niste pach-uri(extensii) pentru chrome care le descarci separat si poti bloca anumite serch-uri si mai ales anumite site-uri.O sa iti pun la dispozitie un videoclip
https://www.youtube.com/watch?v=-K7KA1G_CtA

PS:Cautand mai atent am observat ca si Firefox are asa ceva(vezi video)
https://www.youtube.com/watch?v=0Xqkl_-ZBbI

Funda?