| Anaa939839393 a întrebat:

Hi TPU! Am observat la mailurile trimise de mine doua mailuri ciudate la niste adrese ciudate. Acele adrese sunt formate asa dintr-o combinatie de litere si cifre (spre ex: v-eeinedj_ijlgddobfo_igbdilbp_igbdilbp_a@bounce.iservice s1.m.com).
Ca text este " This email was automatically generated by gmail". Eu nu am trimis acest email. Iar la spam-uri tot primesc emailuri cum ca livrarea nu a ajuns sau ca mai sunt 2USD de platit. Zilnic primesc cate 2 mailuri asa. Momentan le-am raportat ca fiind phishing. Ma gandesc ca emailul meu ar putea fi atacat…nu as vrea sa il pierd. Multumesc!

3 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

N-ai nimic. Cel mai probabil emailurile trimise indirect de Gmail vin dintr-o optiune de raspunsuri automate: de exemplu Gmail cumva sa-si dea seama ca esti ocupat [pe telefon de exemplu sa ai activat do not disturb] si tu sa ai activata optiunea de automatic reply, deci verifica-ti setarile.
Oricum, nu le da importanta.

| Anaa939839393 explică (pentru LPCTSTR):

M-am bagat asa in sperieti de faptul ca eu cand am dat la spam am vazut ca erau multe meaaje in spam si de asta….cam vreo 20 si de asta

| Violleta2022 a răspuns:

Astea sunt adrese de email care trimit spam si scam
Blocheaza-le sau ignora-le!