| Anaa939839393 a întrebat:

Hi TPU! Am observat la mailurile trimise de mine doua mailuri ciudate la niste adrese ciudate. Acele adrese sunt formate asa dintr-o combinatie de litere si cifre (spre ex: v-eeinedj_ijlgddobfo_igbdilbp_igbdilbp_a@bounce.iservice s1.m.com).
Ca text este " This email was automatically generated by gmail". Eu nu am trimis acest email. Iar la spam-uri tot primesc emailuri cum ca livrarea nu a ajuns sau ca mai sunt 2USD de platit. Zilnic primesc cate 2 mailuri asa. Momentan le-am raportat ca fiind phishing. Ma gandesc ca emailul meu ar putea fi atacat…nu as vrea sa il pierd. Multumesc!

3 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

N-ai nimic. Cel mai probabil emailurile trimise indirect de Gmail vin dintr-o optiune de raspunsuri automate: de exemplu Gmail cumva sa-si dea seama ca esti ocupat [pe telefon de exemplu sa ai activat do not disturb] si tu sa ai activata optiunea de automatic reply, deci verifica-ti setarile.
Oricum, nu le da importanta.

| Anaa939839393 explică (pentru LPCTSTR):

M-am bagat asa in sperieti de faptul ca eu cand am dat la spam am vazut ca erau multe meaaje in spam si de asta….cam vreo 20 si de asta

Răspuns utilizator avertizat