Sunt virusi care fac trimiterea automata catre ceilalti, cel putin eu asa am intalnit. Se mai numeste si spam(mesaj nefolositor, cu caracter comercial, periculos). Folosest un antivirus pentru a te curata de virusi si daca nu da roade reinstaleaza messul.
Nu am mai auzit de asa ceva! E destul de neplacut din cate observ! stai linistita cine e pr tau stie ca tu nu ai trimite asemenea video-uri! o zi faina!
Si eu am primit de la o colega, dar nu am dat click pe acea filmare de la ea pentru. ca stiam ca e ceva virus.sau ceva de genu`
oricum nu stiu ce e . e ca si virusii aia de la mess cu OMG Michael Jackson gay si bla bla.
Doamneee. nu stiu ce se va mai inventa.
Draga. te-ai adresat gresit, aici sunt conversatiile, sau vrei sa comentam cu adevarat? Si alta, ce-i cu Hi-5, un fel de HIV?
Nu, dar videourile alea daca le vezi tii se trimit mai departe chiar daca nu vrei sa le trimiti...nu stiu ce sa zic
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu