Nu "cred eu ca e mai ok". Oricum iti repet ideea, o sa ai lag. Cea mai buna experienta cu lag-ul, din teste si toate cele, o sa o ai pe http://bit.ly/2WKw4ub Lg-ul asta UK6470PLC, pentru ca are cel mai mic input lag, si o sa te ajute cel mai mult, pentru ca tu vrei "4k". Uita-te in lista si vezi ce si cum, la ce ma refer. Eu pe-ala l-as alege. Acum, care "e mai ok" bazat pe vizual si toate cele, e subiectiva treaba. Dar daca as avea 3000 ron eu sigur mi-as lua monitor, nu tv. Tu ia-ti ce vrei. Dar dintre alea, Lg-ul UK6470PLC e cel mai ok pe partea de 4k cu lag, pentru ca pe tine asta o sa te intereseze, crede-ma.
Http://www.rtings.com/tv/tests/inputs/input-lag daca te-ai fi uitat la input lag-ul in link-ul mentionat, ai fi vazut cum am mai spus ca LG si Samsung au cel mai mic input lag. Daca vrei lag(oricum o sa ai) dublu sau triplu, ia Sony-ul selectat de tine. Ai buget? Ia oricare din lista aia, ce-ti convine tie la dimensiuni si alte chestii. Ai cel mai ok "lag" pe acelea, dintre toate, cel mai mic.
Ia ce doresti, multumesc, mai mult ma ajuta daca utilizezi voucherul VCUHU9KS pentru o reducere de 1% (nu se cumuleaza daca produsul e deja intr-o promotie sau reducere mai mare), ma ajuta pe mine si tu (poate) primesti o reducere. Sa-mi spui cat de "lag-uit" merge avand in vedere ca e cel mai ok pe lag, daca ti se pare lag mare sau mic.