De programele de acolo nu prea sunt ne folositoare, dar service pack-urile la frameworck vin prin automatic update, la fel și Microsoft c++, etc deci e normal să le ai acolo instalate și îs ca un fel de pachete de securitate.Ce îngreunează funcționarea calcualtorului este procesele net frameworck-ului, procese ce fac CPu-ul să ajungă și la 100%; La xp e mai vizibil decât la Windows 7.Deci services.msc/enter și stetează-le pe manual nu pe disablet că unele programe au nevoie de ele și vei scăpa de îngreunarea funcționării sistemului de operare.Succes
Pc boost şi jet clean alea de la ce îs programele alea?
Google Ghrome.Mi se pare innutil deoarece ai deja un bowser şi anume Firefox.Şi eu Firefox îl folosesc şi este mult mai stabil decât chrome-ul.Cei de la Google mai au de sapă încă până să îl pună la punct, la fel şi la chrorium(google chrome pentru Linux) deoarece dă la crash-uri de nu îi bine.Deci remouve şi recomand şi remouve din registrii(cheiţele din registru şi apoi o defragmentare a acestuia nu ar strica)
Office 2003. Dacă ai Licenţă la el recomand un upgrade la 2007 deoarece este rudimentar deja şi nu poţi deschide fişiere de office 2007 sau mai noi cu el.Ca alternativşa încearcă Libre Office care este o suită office gratuită(ce o vezi mai mult în distribuţiile de Linux) şi compatibilă cu Microsoft-ul(se ştie ce GNU Linux este prieten cu Windows-ul nuymai Windows-ul nu e proeten cu Linuxul din motiva comerciale şi de tentative de monopolizare abuzivă şi anticoncurenţială a pieţei).Cam asta ar fi, de acolo nu prea mai ai ce să elimini.Numa bine
Pc boost şi jet clean sunt programe pentru upgrade pc. Am programe de curatat oc-ul, nu am treaba cu asta, sa stii ca la google chrome am observa ca imi face figuri la crach, am sa-l sterg. Doar ca mozzila nu are pluginurile... Opera e bun dupa tine?