7 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

De ce va doare sa pronuntati romaneste: legitim sau legal? Da! Este bun. Eu am luat de la ei de circa un an. Functioneaza.

| RAY a răspuns:

Sunt licente copiate de pe calculatoare de la gunoi, da, este legitim

| gabicoo a răspuns (pentru RAY):

Dacă sunt licențe MAK e ok!

| ReddY25 a răspuns:

Da

| flixbuster a răspuns:

In cel mai bun caz este gri, in cel mai rau negru. Alb nu are cum. Cauta cat costa o licenta oficial la Microsoft ca sa intelegi ce si cum.

Daca esti OEM sau inchei contracte de licentiere VL poate sa obtii preturi mai bune dar nu la nivelul site-urilor acestea.

Răspuns utilizator avertizat
| NLS a răspuns:

Licentele vandute acolo sunt cel mai probabil reale si valide, iti vor activa Windowsul.
Problema este modul lor de obtinere, si timpul in care cei de la Microsoft se sesizeaza si le blocheaza.

Iar cu Office-ul mare atentie, am cumparat licente de Office de acest tip de pe 3 site-uri diferite, niciuna nu a functionat.

De Windows am cumparat 2, una a fost dezactivata dupa 2 ani, cealalta functioneaza inca.

In mare parte, e vorba despre licente cumparate "legal", insa cu carduri si Paypal-uri furate. Acestea sunt dezactivate cand se fac reclamatii ale pagubitilor.

Mai sunt si licente de tip VL, vandute companiilor, si apoi vandute ilegal mai departe, ce a ramas nefolosit,
si chiar licente recuperate de pe produse reciclate (si cum e inca posibil sa activezi un Windows 10 cu un cod ce a fost initial destinat pentru Windows 7...)