| Legion7X a întrebat:

Https://youtu.be/CLo3e1Pak-Y Ar fi Ok și în Europa acest system?

4 răspunsuri:
| Ryumex a răspuns:

Personal da, desii probabil majoritatea nu ar fi de acord.
Eu cred ca deja avem si noi in EU multe sistem de genul happy
Eu meg pe principiul: "Daca esti un cetatean "corect" ce ai avea de ascuns? tongue

| dinaprilie a răspuns:

Este o fata a monedei. Cum in ziua de azi noi suntem produsul ceea ce ne vand nici nu prea mai conteaza. Atata timp cat viata noastra este la un click distanta ne fac sa urmarim exact ce vor unii si altii, putini, o mana de oameni pe romaneste. Ceea ce nu e bine pentru progres. Adica nu e acel progres care trebuie desi noi progresam intr/un fel dar nu bine.

| chuckmanson a răspuns:

Dacă tu crezi că orice lucru făcut de China ar fi ok în orice fel de democrație atunci ești bătut în cap. N-am chef să trăiesc în 1984.

| Legion7X explică (pentru dinaprilie):

Este un fel de control, însă deja suntem la un nivel de control în tot ceea se întâmplă. TV are rolul de a manipula masiv psihologic, tehnologia are rol de-a întari și mai bine controlul, in asa fel încât să limiteze acel comportament simplu si lejer zilnic.

După toate expunerile astea, concluzia arată clar, că un om care poate fi format și antrenat pentru a îndeplini anumite cerințe. Increderea a inceput să devină 70% bazată pe reușita si dezvoltarea tehnologică rapidă, lucru ce favorizează și efectele negative strecurate pe delături. Datorită obișnuinței, ele devin ceva neobservabil și adaptabil.