| sara6 a întrebat:

Imi faceti si mie un id de mess. Cine vrea sa ma ajute sa ma caute pe id reizyc@yahoo.com sau sa imi dea detalile pe mesaj privat. Funda

3 răspunsuri:
| vrelian a răspuns:

-intri pe www.yahoo.com
-pe pagina lui yahoo ai undeva sus spre stinga SIGN IN si mai la dreapta MAIL.
-la SIGN IN acolo sub ai new here? Sing up.
-dai clik pe sign up si se deschide o pagina unde treci nume ce id vrei sa ai, ce parola si asa mai departe.iar jos ai creat account.dai clik pe ala si gata ai id si email si mes.
-vezi ca pe yahoo ai 2 optiuni.ori pe yahoo.com oro pe roche b; la bla cei pe acolo.
asta e tot deja ai account pe yahoo. sper ca te descurci ca nu e deloc greu.numai bine

| sara6 explică (pentru vrelian):

Da dar nu merge imi apare negru

| vrelian a răspuns (pentru sara6):

Iti apare negru unde? explica ca nu am de unde sa stiu ce iti apare si unde iti apare.pagina de yahoo.com se deschide? daca pagina se deschide nu are cum sa iti apara negru cum zici.nu e greu deloc doar cu un singur clik deja esti acolo unde am zis sa treci nume si restul. aaaaaa stai nitel.zi-mi ce internet explorer folosesti, ce windows ai? scuze eu am cred ca explorer 9 si de aia e asa. poate sa fie diferit in fctie de ce explorer folosesti.ma omori pe bune.ok zii ce id vrei sa ai adica ce nume vrei sa ai la adresa, ce nume, prenume si alte alea vrei sa pui.sau daca vrei sa pui spune exact ce rei sa apara la adresa ta.acolo spune de nume, de prenume, nikname adica cum sa se numeasca id tau, si alte alea.stai ca ma uiot iar sa vaz mai bine.ok am revenit. spune sa treci nume, prenume, fata ori baiat, ce tara vrei, si o alta adresa de email care sa fie in caz de ceva.asta spune.nu am incercat sa vad daca poti trece peste dar nu cred ca poti trece peste. zice si de ani citi ani in ce luna etc.astea le pot trece eu de la mine si dupa daca vrei pui tu ce vrei.DECI DACA VREI SA ITI FAC EU ADRESA SPUNE CE NUME, CE SA TREC SI CE ID VREI.parola o pun eu dupa care tio zic aici si dupa tu o schimbi imediat. daca vrei. daca nu altfel nu am cum sa te ajuta ca stam asa toatya ziua pe aici.numai bine.sau daca e sa te ajute un prieten ceva de pe aproape.