Atât procesorul cât și placa video sunt foarte vechi, nu te aștepta să îl vinzi cu un preț mare. Prețul pe care ți l recomand eu este de 400-500 de lei, dar, nu cred că îl va cumpără cineva. Singurele componente care merita sunt sursa și ssd ul.
Eu as zice vreo 700 de lei, totusi placa aia video face vreo 250 de lei.
Face, face dar, cine o mai foloseste in ziua de azi? Procesorul acela are 11 ani pe putin, garantez asta. In plus, este un calculator folosit, cine stie cat timp a fost folosit si in ce stare este? Nu poti sa ceri sume apropiate de pretul componentelor mai ales cand sunt componente vechi, e ilogic si nu il va cumpara nimeni asa. O idee ar fi sa il puna la categoria : oferte. Sa astepte oferte si sa il vanda la cea mai buna, pana la urma TPU este doar o platforma de unde trebuie sa iti faci idei, nu sa le iei de bune neaparat.
Procesorul da, e prima generatie de I7, cred ca se compara cu un i3 din generatia a 2 a ca performanta. Cu indulgenta am zis 700 de lei.
Salut! Cred si eu ca pretul este corect.In acest moment e functionabil, imi fac proiectele la scoala si joc jocuri ca fifa 21(60fps),GTA 5, CSGO si rareori fornite.