| eusuntpatru a întrebat:

Imi puteti spune cu cat as putea vinde acest PC:

Placa de baza: Asus P6T
Placa video:MSI AMD R9 270x 2 GB
Procesor:Intel Core i7-975 Extreme Edition 3, 33GHz
HDD:Kingston 500 GB 7200 Rpm
SSD:Kingston UV400 240 GB
Sursa: Corsair VS650 650W
Memorie Ram 8Gb Hiperx Fury(4module 1600 MHz)
DVD-RW
Windows 10 Home

6 răspunsuri:
| Sekim a răspuns:

Atât procesorul cât și placa video sunt foarte vechi, nu te aștepta să îl vinzi cu un preț mare. Prețul pe care ți l recomand eu este de 400-500 de lei, dar, nu cred că îl va cumpără cineva. Singurele componente care merita sunt sursa și ssd ul.

| laurentiu80 a răspuns (pentru Sekim):

Eu as zice vreo 700 de lei, totusi placa aia video face vreo 250 de lei.

| Sekim a răspuns (pentru laurentiu80):

Face, face dar, cine o mai foloseste in ziua de azi? Procesorul acela are 11 ani pe putin, garantez asta. In plus, este un calculator folosit, cine stie cat timp a fost folosit si in ce stare este? Nu poti sa ceri sume apropiate de pretul componentelor mai ales cand sunt componente vechi, e ilogic si nu il va cumpara nimeni asa. O idee ar fi sa il puna la categoria : oferte. Sa astepte oferte si sa il vanda la cea mai buna, pana la urma TPU este doar o platforma de unde trebuie sa iti faci idei, nu sa le iei de bune neaparat.

| laurentiu80 a răspuns (pentru Sekim):

Procesorul da, e prima generatie de I7, cred ca se compara cu un i3 din generatia a 2 a ca performanta. Cu indulgenta am zis 700 de lei.

| Adrian5575 a răspuns:

Maxim 600lei.

| eusuntpatru explică (pentru Sekim):

Salut! Cred si eu ca pretul este corect.In acest moment e functionabil, imi fac proiectele la scoala si joc jocuri ca fifa 21(60fps),GTA 5, CSGO si rareori fornite.