| espadacatzo a întrebat:

Imi puteti spune daca este pc mai bun decat alien aurora care are cerintele "" Intel® Core™ i7 processors
Windows® 7 Home Premium, 64bit, English
16GB 1600Mhz Quad Channel memory*
4GB GDDR5 NVIDIA® GeForce® GTX 690*
2TB RAID 1+0 performance hard drive
High-performance CPU liquid cooling unit"
sau un server si daca da cam cat ar costa. dau funda la cine gaseste mai bun dar sa nu fie facut pe bucati si nou.

Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

1. Nu exista calculator care "are cerintele" ci care "are specificatiile", asta sa fie clar de la inceput.
2. Seria Alien, acum de la Dell, tot din bucati e facuta. Orice calculator e facut din bucati, cel putin atita vreme cit Intel sau AMD nu se apuca sa faca singurei calculatoare cap-coada.
3. La ce iti trebuie calculatorul respectiv? E o mica-mare diferenta intre un server si un sistem high-end pentru gaming, serverele fiind gindite sa mearga 24/24 si de multe ori avind sisteme redundante (practic ai doua calculatoare in unul si poti schimba "din mers" componentele).
4. Ce as lua eu in loc de Alienware daca mi-ar fi sa arunc cu vreo 20000 RON pe un calculator...http://pc-coolers.ro/sisteme-pc/sistem-pc-coolers-nemesis-overdose-xl--1043

| espadacatzo explică (pentru KodrutZ):

Don't Like Carcasa si la Alien Arata mai Alien laughing

| KodrutZ a răspuns (pentru espadacatzo):

Cind joci ceva nu il doare pe joc daca ai componentele intinse pe masa, intr-o carcasa din 1995 sau intr-una de 1000 RON.

| espadacatzo explică (pentru KodrutZ):

Poate dar imi place si pentru aspect.

| KodrutZ a răspuns (pentru espadacatzo):

Spre deosebire de Dell/Alienware, cu astia de la pc-coolers poti sa comunici si sa le zici sa iti puna ce carcasa vrea muschiu' tau. happy

5 răspunsuri:
| rater1994 a răspuns:

Singurul lucru care eu cel putin consider ca poate fi inbunatatit la acel pc sunt GB-Rami.Cam atatthinking