1. Nu exista calculator care "are cerintele" ci care "are specificatiile", asta sa fie clar de la inceput.
2. Seria Alien, acum de la Dell, tot din bucati e facuta. Orice calculator e facut din bucati, cel putin atita vreme cit Intel sau AMD nu se apuca sa faca singurei calculatoare cap-coada.
3. La ce iti trebuie calculatorul respectiv? E o mica-mare diferenta intre un server si un sistem high-end pentru gaming, serverele fiind gindite sa mearga 24/24 si de multe ori avind sisteme redundante (practic ai doua calculatoare in unul si poti schimba "din mers" componentele).
4. Ce as lua eu in loc de Alienware daca mi-ar fi sa arunc cu vreo 20000 RON pe un calculator...http://pc-coolers.ro/sisteme-pc/sistem-pc-coolers-nemesis-overdose-xl--1043
Singurul lucru care eu cel putin consider ca poate fi inbunatatit la acel pc sunt GB-Rami.Cam atat
Cind joci ceva nu il doare pe joc daca ai componentele intinse pe masa, intr-o carcasa din 1995 sau intr-una de 1000 RON.
Spre deosebire de Dell/Alienware, cu astia de la pc-coolers poti sa comunici si sa le zici sa iti puna ce carcasa vrea muschiu' tau.