Atentie mare, daca resoftarea esueaza ai sa plangi indesat dupa actualul tau telefon. Sfat cere garantie de la centru unde duci telef deoarece este naspa treba.
Ideea e ca eu l.am avut la versiunea OS 5. Si din cauza curiozitatii mele de pisica, am vrut sa downgradez OS-ul la 4.6 ca sa instalez niste aplicatii (cu gand ca voi reveni la OS5 daca nu imi convine). Zis si facut. Numai ca am uitat sa fac un back-up. Iar "super-smecherii" de la BB nu ma lasa sa upgradez dupa ce am downgradat deja. Si mi s-a spus ca solutia ideala ar fi resoftat.
Deci am avut iarasi dreptate.Imi pare real rau de situatia ta,pe viitor poate fiind tanar ai sa incerci sa te multumesti cu un lucru ce deaja "merge" si face treaba trebuie lasat asa,. Solutia ar fi cum spui o instalare noua, insa asigurate ca este pentru sistemul tau ca si aici in caz de esec (failure) va fi ultima oara cind se va "pupa" cu calculatorul pentru a fi resoftat, din pacate. Eventual sa gasesti unul compatibil si sa ai copiezi(cu acordul propietarului) softul si sa al instalezi la al tau.Insa necesita ceva bani si daca cantaresti si aduni.vezi tu ce, la ce optezi pina la urma.vine mosul cu alt telefon.Bafta