Am trimis un mesaj de stergere a contului si vreau nsa fug de pe site-ul asta
De luni cand intra adminul se sterge, dar de ce vrei sa pleci de aici?! Ce nu iti place? Ca 95 % se discuta destul de serios, nu sunt insulte, injuraturi, spam, rasism, etc.
Si poti pleca si fara sa stergi nimic, abandonezi userul si pleci.
Gay care injura, oamen care ma ignora in zadar, scam, inselaciuni, minciuni, pentru asta vin eu aici, sa fiu afectat de toti?
Am trimis un mesaj de stergere a contului si vreau nsa fug de pe site-ul asta
Utilizator
te-a speriat baiatul ala homosexual?))))
nu e asa zilnic, poti sa mai stai
Cine te injura? Dacă nu tu. Poti da scroll sau ignor la persoanele care nu le suporți. Nu mai are voie omul să facă conturi? Sunt multe persoane care creează cont și azii, asta nu Înseamnă că e persoana care zici tu
Pai si cine te pune sa te duci la subiectul gay-lor? Ce treaba ai tu cu, ca unii te ignora?
Si pe mine ma ignora unii, dar merg mai departe cu ceilalti si e f bine.
Nu plec ca nu ma plac unii.
Un om destept nu e afectat de prosti!
Unde injura gay?! Da sa vad si eu te rog. Ca eu n-am vazut, poate n-am intrat pe anume intrebari.
Nu toti sunt rai, putini sunt, majoritatea nu sunt.
Ca asa pe orice forum dai de din astia, dar nu pleci din cauza lor, ramai din cauza celor multi si mai seriosi.
Vedeti, nu trebuia sa ma pun cu alti gay, eu am 10 ani dar ei mai multi, isi pun mintea cu unul mai mic ca ei
Unul a zis sa intrati pe raspunsurile mele si sa vedeti cum ma exprim, ma apar si eu doar, nu stau sa fiu suduit de toti
Pai nu, tu ti-ai pus mintea cu gay, nu ei cu tine, ca daca nu iti puneai mintea, nu bagai in seama si gata, daca tot nu iti convine de ei.
Nu intra la intrebarile lor, nu raspunde, e simplu, sunt atatea teme de discutie si 95 % din intrebari nu-s cu tema gay.
Si asa e f bine.
Eu intru si le raspund, ca nu am nimic cu ei, dar tie daca nu iti place, evita intrebarile alea.
Acuma nu stiu, am vazut in raspunsurile tale ca ai injurat 40 de gay, poate de aia se iau de tine, nu stiu ce sa zic.
Fiecare e in felul lui, noi hetero, ei gay, fetele unele lesbi, altii bissexuali, suntem diferiti, nu trebuie sa fim toti la fel. E chiar bine ca e diversitate pana la urma, asta inseamna democratie, nu toti trasi in banda ca turma.
De mine nu s-a luat nici unul, le raspund frumos fara probleme, nu-s homofob deloc.
Nu au ceva psihic doar ca nu sunt ca noi.
Ceva psihic au aia care fac rau altuia, se drogheaza, bat nejustificat, violeaza, omoara, fura, talharesc, nu invata, nu respecta, in rest e okey.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Ella00x întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: