Tu acel router il ai in custodie gratuit pe perioada abonamentului la rds, tu suna i si spune le sa vina sa i ti schimbe routerul ca e defect, si cand vin ei, constată defectul i ti inlocuiesc ruterul cu unul nou, acele rutere nu trebuie sa stea pe jos pe birou sub birou, ele trebuiesc fixate pe perete pe holul de la intrarea in casă cit mai aproape de cablul de fibră optică, si atunci ele daca stau fixe intru n loc pe perete nu te vei lovii de ele nu le vei sparge nu le vei călca in picioare accidental desigur. Spune le sa ti l monteze ei in alt loc ca sa eviti accidentarile, si toate costurile echipament si deplasarea lor le vei plătii in factura viitoare din februarie.
Da, sunteti direct raspunzatoare si buna de plata, pentru distrugerea consolei, atata vreme cat s-a produs din vina dvs, chiar si accidental.
Asa cum ati mentionat in topicul anterior, sunteti vinovata ca l-ati prins intre birou si perete si l-ati spart.
Ca atare, cum nu puteti da vina pe vreun hot ca a facuta asta in casa dvs, ar fi frumos sa va recunoasteti fapta si sa va comportati ca un om responsabil si cinstit, acceptand sa platiti costurile schimbarii acelei console.
In caz de ati uitat, postarea dvs este aici:
https://www.tpu.ro/......un-patrat/
PS Este extrem de urat sa eliminati din mesaj vina dvs!
Ma rog, este scuzabil, doar daca esti vreun copilas care incearca sa scape de pedeapsa parintilor.
De unde sa stim cat te costa? Daca functioneaza lasa-l asa. Ti-am mai raspuns la cealalta intrebare.
Am spus ca l-am distrus, sau ești frustrata ca nu îți dau fundă?
Tu trebuie sa fii proasta... De ce as fi eu frustrata ca tu ti-ai spart consola sau router, ce este?!
Nu vezi ca nu faci vreun sens in ce debitezi?
Mi-e sila de oamenii prosti si mincinosi pe deasupra!
In ce priveste funda, nu ma intereseaza, ca nu de aceea sunt eu pe acest forum.