| remus a întrebat:

In final... pot s-au nu face un cablu prelungitor la webcam? VA ROG, din raspunsurile primite nu am reusit sa ma lamuresc, o zi racoroasa va doresc!

Răspuns Câştigător
| REMiXDJ a răspuns:

Normal ca poti, dar nu mai mare de 10 metri fiindca apare rezistenta in ohm pentru fiecare fir si e posibil sa nu iti mearga bine WEBCAM-ul, inn rest, respecta modelul de mufa si atentie la fire sa nu le incurci si pune o bucatica de tub varnes la pini cand faci lipiturile cu pistolul de lipit, e bine ca ansa de cupru sa fie noua si sa o ascuti putin la virf cu o *** ca sa poti lipi mai fin.

5 răspunsuri:
leonardk
| leonardk a răspuns:

Nu stiu daca vei reusi sa-l faci singur, dar exista in comert cablu prelungitor USB. Eu am si este ok.

| Parintele a răspuns:

Cumpata un prelungitor USB

| Moneyandfame a răspuns:

"S-au" nu poti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, poti face! am eu pentru un modem la orage.Am cumparat un prelungitur usb si era prea scurt, l-am taiat la jumatate si am cuparat un cablu cu 4 fire si manta de cupru. Cere vanzatorului cablul cu diametru cat mai mic si e important sa aiba manta de cupru.Eu dupa ce l-am conectat am vrut mai mult, initial am avut 10m de cablu dar l-am scos si am adaugat unu de 30m pentru un semnal mai bun si nu a vrut sa-mi mai recunoasca modemul(gandeste si tu 30m la 5v care-i scoate usb-ul -tensiunea e prea mica).

| strangenaples a răspuns:

Cel mai simplu...in magazine specializate gasesti cabluri prelungitoare USB pana la 20m lungime.Ai putea sa-l faci si singur, dar nu e recomandat.