| Mari_Marilena_1985 a întrebat:

Incerc de mult timp sa pun desene animate din pc pe dvd dar nu reusesc! am programele nero 7, avs8 si free easy burner dar nu am reusit nimic pana acum, decat sa stric dvd-urile! am transformat si desenele in dvd si in avi dar nimic! ma poate ajuta cineva? multumesc

Răspuns Câştigător
| horia2012 a răspuns:

Sunetul nu era in engleza?
Deci sa inteleg ca o parte a iesit si una nu.
Inseamna ca ti-am aratat bine.

61 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Încearcă să le scrii la viteza cea mai mică. Dacă nici așa nu merge înseamnă ca trebuie să cureți capul de citire/scriere al dvd-rw ului.Succes

| Mari_Marilena_1985 explică (pentru DeyCj):

Viteza de citire care e? acolo scrie 8x! asta e? si dvd-rw care de la pc sau de acolo unde vreau sa le vad? care crezi ca e cel mai bun program din astea? daca nu ma descurc ai putea sa mi explici mai detaliat sau nu te pricepi?

| DeyCj a răspuns (pentru Mari_Marilena_1985):

Dacă e vorba de dvd player da aia e.Deci tu va trebui să scrii dvd-ul la cel mult 8x.Eu recomand 4x că din câte știu se poate cu nero; dacă nu se poate trecis cu cd burner xp sau Brasero(nu cafeaua ci programul de scriere discuri de pe Linux). Succes

Dacă e vorba de dvd player da aia e.Deci tu va trebui să scrii dvd-ul la cel mult 8x.Eu recomand 4x că din câte știu se poate cu nero; dacă nu se poate trecis cu cd burner xp.Succes

| Mari_Marilena_1985 explică (pentru DeyCj):

Cu 4x nu am incercat, decat cu 8x

| horia2012 a răspuns:

Pentru ce vrei sa treci filmele pe DVD. Sa le vezi pe calculator, sau pe TV.

| horia2012 a răspuns:

In primul rand NU FOLOSI DVD-RW pentru FILME.Numai DVD-R sau DVD+R.

- Ai spus ca ai transformat desenele in DVD. Adica ai MENIU ca un DVD de la magazin?
-Formatul DVD este diferit de toate celelalte (avi...)
- Celelalte (avi, mkv, mp4, wmv.) sunt fisiere video.
- Pe un DVD nu incape decat UN SINGUR FILM IN FORMAT DVD.
- Pentru celelalte urmeaza pasii.
Explicatiile ti le dau pentru Nero Burning Room, nu Nero Express.
-In fereastra principala din stanga alegi
1. Nero Burning Room
Se deschide NBR, si din stanga alegi
DVD-ROM (iso)
2. In tabul "Multissesion" alegi
"No multissesion"
3. In tabul "Burn" alegi
"Finalize Disc(No further writing possible)"
Tot aici la "Wrinting Speed" alegi viteza pe care te lasa DVD (4 sau 8)
Dupa ce ai facut astea:
4. NEW
- Te duci in ferestra din dreapta si transferi toate fisierele in stanga.
5. BURN.
Daca si asa iti da erori si nu functioneaza, inseamna ca unitatea DVDROM este uzata si trebuie sa o inlocuiesti.
- A inscriptiona un DVD cu un film in FORMAT DVD e altfel si daca vrei sa stii mai tinem legatura.

| Mari_Marilena_1985 explică (pentru horia2012):

Am NERO START SMART! cand m am referit ca am transformat in dvd, m am referit din fisierul care l am downloadat l am transformat in dvd(avi)! nu are meniu de dvd dar asa mi a explicat cineva! se poate inscrie pe dvd asa cum il downloadezi fara sa l transform? am dvd uri DVD-R

| horia2012 a răspuns:

OK. Si cand dai pe Nero Star Smart nu se deschide o fereastra mare cu mai multe functii ale Nero in partea stanga? In ce format descarci filmele?
.avi,.mkv,.mp4 ("nume film".avi)
(ex. Trasfomers.avi, Transformers.mkv)...
3. Filmele au subtitraj?
3. Daca descarci filme in (.avi) nu are rost sa le mai transformi inca odata in avi.
Cine ti-a explicat, ti-a explicat prost.
Eu imi trec filme pe dvd de 5 ani.

Puneam doar numele, nu puneam avi sau altceva dupa!sadnu descarc subtitrate, doar audio ca sunt pentru copiii mici!

| horia2012 a răspuns:

M-ai omorat!
Si de unde stii ca sunt avi.
Tu vezi extensiile fisierelor in calculator? Orice fisier.
(.doc,.txt,.jpg), sau vezi numai numele lor, fara nimic dupa el.
Daca nu vezi nimic dupa numele fisierului fa asa.
1.click pe butonul Start, stanga jos
2. Control Panel
(se deschide o fereastra in care ai multe multe iconite)
3. Cauta iconita "Folder option"
4. click "Folder Option"
5. te duci pe tabul "View"
cauti in partea de jos si debifezi(daca e bifata) optiunea "Hyde extension for know file tipes"
6. OK. Acum la toate fisierele din calculator, oricare ar fi ele, iti va aparea in partea dreapta, extensia.
(.avi,.doc,.txt...)

Nu am zis ca s avi, dupa ce le downloadam le puneam intr un program si le transformam in avi sau dvd.acum scril flv dupa ele

Formatele flv(flash) nu sunt suportate de DVD playere.Lasă desenele animate în format avi redenumește subtitrarea identic cu numele desenului anumat(dacă ai așa ceva) și apoi cu nero intrii frumos în data dvd pui avi-urile ce vrei să le scrii acolo în progrem fie că le tragi sau folosing „add files" apoi din panoul acela din stânga setează viteaza pe 4X sau 8X care este cea mai mică din ele și apoi „burn".Eu așa le făceam pentru maică-mea tot pentru dvd player și toate au fost citite din prima încercare. Facultativ dacă ai un stick și dvd player-ul are mufă USb folosește acel stick.E mult mai preactic ținând cont că copii le vor vedea o dată doar(bănuiesc).Am uitat să precizez că funcționează și pe Rw și pe dvd-r.Am testat și pe Rw-uri dar le-am șters la o viteză mică, asta e cheia.Succes și sper că te-am ajutat. Dacă nu merge înseamnă că trebuie curățat capul de redare al dvd player-ului.Recomand un service unde să îl desfacă și să îl curețe manual.Nu folosi cd-uri de curățat că îi va distruge lentila de redare prin zgârierea acesteia.Succes

| horia2012 a răspuns:

Ok.Am inteles. Spune-mi ce Nero 7 ai.
Nero Start Smart e un program care
deschide o fereastra in care in stanga sunt toate programele nero, printre care si Nero Burning Room.
Programul Nero 7 complet este mult mai complex si cuprinde mai multe programe Nero.
Explicatiile pe care ti le-am dat mai jos au fost pentru Nero Burning Room
deoarece DVD PLAYERELE NU VAD UN DVD " MULTISSESION", cum ti-am explicat mai jos. Asa sunt construite ele. Poti sa folosesti orice program de
scris DVD-uri. Atata timp cat lasi DVD-ul deschis (multissesion) toate dvd-urile le vei strica.
- DVD-ul trebuie inchis
(no multissesion) si (finalize disk- inchidere disk) si atunci il vei vedea cu DVD player-ul pe televizor.
"Multissesion", inseamna ca poti adauga oricand filme (in vazul tau) la cele existente deja, pana la umplerea DVD-ului. Exact sistemul asta, DVD player-ul nu il vede. Spune-mi ce program folosesti acum pentru scris DVD.

Deci sa vedem daca am inteles! trebuie sa intru in nero si sa aleg nero burning room, bifez no multissesion si finalize disc, adaug fisierele(care trebuie redenumite dar nu am inteles unde trebuie sa intru ca sa le atasez)! sper ca nu te am innebunit!happy

| horia2012 a răspuns (pentru Mari_Marilena_1985):

Nu nicio grija. Inca mai rezist.
Pana la pensie mai e.
Repet:
1. nero start smart
2. nero burning room
3. din stanga alegi DVD ROM (iso)
4. din tabul "multisession" bifezi "no multissesion
5. din tabul "burn" bifezi "finalize disc" si viteza 8.12
6. new
Acum se deschide programul si imparte ecranul calculatorului in 4.In stanga 2, in dreapta 2. Te duci in ecranul din dreapta, acolo unde ai filmuletele. (transformate, redenumite asa cum le ai tu.)
Pe filmuletul tau, click dreapta, COPY si te duci
in PRIMA fereastra din stanga (cea de la margine), click dreapta PASTE.
Asa faci cu toate filmuletele. Apar unu sub altu.
7. Burn

O sa incerc si o sa ti spun! o singura intrebare mai am! pot sa pun si bucati? adica 2-3 filmulete de cate 10-15 minute?

| horia2012 a răspuns:

Da, fara probleme.

Daca mi iese iti dau funda la toate raspunsurile!happy

Am uitat sa te intreb daca DVD playerul tau vede avi.
Ca daca nu.....no coment.

Nu stiu sad

Adica nu voi putea daca nu citeste avi? cum sa aflu?

Ce marca de dvd player ai. Numele complet. Uita-te pe spatele lui. Poate are si un numar.

Dvd:provision h846b
dvd player:lenco dvt-950

Lenco dvt 950 e portabil cu telecomanda?
lenco nu vede.avi, dar nu intra in panica.
sunt solutii.
pentru provision n-am gasit nimic.

Da e portabil cu telecomanda!

Cu ce program transformi filmele in avi.

Cu ce program transformi filmele in avi

Avs8

| horia2012 a răspuns:

OK. AVS Video Converter. Stiu programul, dar maine iti pot explica. Mai ai putintica rabdare. Mult a fost, putin a mai ramas.

Astept cat e de asteptat, doar sa pot sa fac dvd!sadma chinui de foarte mult timp si nimeni nu m a ajutat pana la capat corect! o zi buna!

O zi buna.

| horia2012 a răspuns:

Buna.
Cand esti pe receptie da-mi de stire.

Buna! acum aam reusit sa intru!

| horia2012 a răspuns:

Ok.
Sti sa folosesti programul pentru ca transformi filme cu el. Asa ca:
1. Deschizi programul
2. Te duci pe iconita "To MPEG"
3. click pe " Advanced" - dreapta
4. la Profile alegi:
Video MPEG 2 4000 kbps Original size."
5. in fereastra din dreapta jos unde
ai sa vezi "Video" si "Audio", te duci pe "Audio" si alegi MP3 (el e pus pe MP2).
La Video nu umbli.
6. La "Input File", click "browse" si te duci unde ai filmulete descarcate de tine (flv).Pot fi si filmuletele pe care le-ai transformat anterior in avi.
7. La "Output File", click "browse"
(ai grija unde salvezi ca acolo te duci cu Nero)
8. ii dai un nume filmuletului - save.
9. Convert Now.
------------
Dupa ce ai terminat, deschizi Nero
asa cum ti-am spus, te duci acolo unde ai transformat filmuletele (au terminatia (mpeg sau mpg) si le transferi COPY/PASTE.
Ti-as recomanda sa nu faci multe filmulete odata, sa vezi ca merge.
Chiar daca strici DVD-ul (finalize).
Sa nu depaseasca cateva sute de MB,
max 1GB.
-Sa nu uiti setarile din NERO.

O sa incerc si o sa ti spun daca am reusit!

Am facut dar nu l a scris bine! in primul rand se strica imaginea ca si cum ar fi zgriat dvd! am pus 2 filmulete care aveau vreo 500 de MB si nu arata tot filmul, incepe 1 minut sau mai putin si apoi repeta inceputul!sad nu cred ca o sa reusesc vreodata!

| horia2012 a răspuns:

Ai procedat corect.
Acel minut ai imagine si sunet?
Acuma:
Fisierul transformat se vede continuu pe calculator?
Daca da, unitatea DVD e uzata.Asa am patit si eu.Ba se oprea, se bloca, mergea in reluare.Cand am schimbat unitatea DVD de la calculator am rezolvat problema.
Mai fa un test.
Pune DVD pe care l-ai facut pe calculator. Ar trebui sa se vada fara intreruperi.
Asta o poti rezolva daca ai un prieten care are calculator.Copy filmuletele pe stick, te duci si faci DVD pe alt calculator (asta ca sa nu dai bani de la inceput).
Altceva.
DVD playerul face asa si cu alte filme.
Daca ai folosit prea mult DVD playerul se uzeaza si nu mai citeste bine.
Sa-mi spui ce-ai facut.

Unitatea dvd nu prea am folosit o, laptopul il am de un an! are si imagine si sunet(in engleza)! se poate sa fi facut ceva gresit?
nu se vede incontinuu, se vede inceputul vreo 10-20 secunde si apoi incepe de la inceput, daca il derulez se vad si alte imagini, in total scrie ca dvd ul are 2 minute! am mai facut un dvd din 2 parti, prima parte e super bine si am facut apoi si partea a 2 si iar se strica imaginea(dar mi se pare ca e tot adica toata partea a 2)

Am incercat acum si in laptop si pe dvd playeru lanco si merge doar pe dvd care l bag in tv nu merge! dar celelalte care le am facut si erau avi nu mergea decat in laptop! auzi as putea ca conectez dvd player lanco in tv ca sa se vada bine dvd urile, adica mai mare imaginea?

Poate ca era in engleza si nu mi am dat seama! se poate sa fie uzat dvd(nu playerul) de nu le vede bine? oare daca conectez dvd playerul(lanco -unde se vede dvd) la tv o sa se vada bine?

Sunetul nu era in engleza?
Deci sa inteleg ca o parte a iesit si una nu.
Inseamna ca ti-am aratat bine.

| horia2012 a răspuns:

Nu reusesc sa vad raspunsul.
Repeta te rog.

Unitatea dvd nu prea am folosit o, laptopul il am de un an! are si imagine si sunet(in engleza)! se poate sa fi facut ceva gresit?
nu se vede incontinuu, se vede inceputul vreo 10-20 secunde si apoi incepe de la inceput, daca il derulez se vad si alte imagini, in total scrie ca dvd ul are 2 minute! am mai facut un dvd din 2 parti, prima parte e super bine si am facut apoi si partea a 2 si iar se strica imaginea(dar mi se pare ca e tot adica toata partea a 2) Am incercat acum si in laptop si pe dvd playeru lanco si merge doar pe dvd care l bag in tv nu merge! dar celelalte care le am facut si erau avi nu mergea decat in laptop! auzi as putea ca conectez dvd player lanco in tv ca sa se vada bine dvd urile, adica mai mare imaginea?

Da poti daca dvd are 3 mufe in spate de culori diferite.
Sau alte mufe, in afara de cea de alimentare.
Pe laptop nu merge dvd facut de tine, asa e?
Ai codecuri instalate in laptop. Klite codec pack sau altele?

Pe laptop merg dvd! nu cred, nici nu am auzit de ele(codecuri)

| horia2012 a răspuns:

Multumesc pentru fundita, dar nu te-am ajutat pentru ea. Merg pe principiul ca daca poti ajuta pe cineva fa-o, daca vrei. Daca nu, nu.Dar nu-ti bate joc.

Au uitat sa ti spun! acolo unde selectez la avs8 video mpeg-2, 4000 kbps, cand selectez in partea de jos la audio mp3(in loc de mp2) se schimb in custom(in loc de video mpeg-2, 4000 )! si acolo unde trebuie sa selectez finalize disc la Nero nu merge e blocat optiunea si are selectat write

| horia2012 a răspuns:

Ai dreptate. Asa e. Se schimba in Custom. E normal. Dac vrei poti salva, te duci in partea de jos sub Audio la
"Save Curent Setup." si acolo o sa-ti ceara Numele noului profil. Pentru Nero revin.

M am incurcat la nero e setata/blocat automat finalize disc, dar e si write! le las pe amandoua? am mai facut azi 2 filmulete cu avs8 dr nu gasesc unde le a salvat?sad

| horia2012 a răspuns:

La nero 7 ai dreptate. Dar daca te uiti cand alegi "multissesion" sau
"no multissesion ai sa vezi ca "finalize disk" se bifeaza si debifeaza automat.
- Tu alege in continuare "no multissesion" si ai sa vezi bifata automat si "finalize disk"
In legatura cu filmuletele,(unde le-ai salvat), m-ai inveselit pe ziua de azi.
Ti-as fi pus o iconita zambitoare, de care pui tu, dar nu stiu cum.
- La avs8 te uiti la "Output Format"

happy cand vreau sa fac dvd nu le gasesc! am cautat peste tot daar nu gasesc! in fine...multumesc mult!

| horia2012 a răspuns:

Nu te supara ca nu am ras de tine.
M-a amuzat ca nu le mai gasesti. Cate documente n-am pierdut. Le gaseam dupa 1 luna 2. Se intampla.
-Cand deschizi avs8 te duci "Browse" in dreptul chenarului "Output file name"
si acolo alegi unde il salvezi.
Programul salveaza tot timpul acolo unde ai ales tu.
-Trebuie sa le gasesti, ca altfel iti incarca hard diskul.

Parca scria in c dar nu le gasesc, o sa mai caut

| horia2012 a răspuns:

Ce sistem de operare ai XP sau W7.

W7

Daca nu le-ai gasit fa asa.
1. du-te in Start
2. in dreptunghiul "Search programs...scrie
.mpg sau.mpeg si "Enter"
si o sa-ti gaseasca toate fisierele din tot calculatorul cu terminatia.mpg, eventual. mpeg

Mersi

Mersi

Cu placere.

| eaglewatch01 a răspuns:

De obicei filmele se ard la viteza mica, tu cum ai incercat? Daca ai pus viteza mare nu merge.