Nu este obligatoriu sa fi fost la mate info in liceu. Este bine daca ai cunostinte din liceu, te ajuta putin doar in primul an.
Deci nu ar fi complicat daca as alege o facultate de informatica fara cunostinte din liceu?
Nu ar fi complicat, acum depinde si de tine daca ai o oarecare inclinatie spre aceas domeniu...
Aha... deoarece aveam degand sa ma transfer la mate-info doar pentru asta, dar am inteles ca la mate-info se face mult prea multa matematica care mie nu o sa imi trebuiasca in domeniu, asa ca mai bine nu ma transfer ca sa iau si BAC-ul cu nota mare si asa as intra mai usor la facultate, dar eu nu stiu sigur daca la facultate este o continuare a cunostintelor din liceu sau daca nu prea ar cine stie ce legatura.
La facultatea de informatica se face matematica destula
Ce mi-ai recomanda sa fac? La mine fac 2 ore de mate pe saptamana si nici una de info, dar am cunostinte f. bune pentru cls mea la info. S-ar putea sa pot intra si "rezista" la facultatea de informatica fara transfer la mate-info? Tinand cont ca daca ramand unde sunt atunci sigur o sa am o medie de BAC mai mare.
Da ai sanse, daca iti place si ai cunostinte acceptabile, o sa te descurci!
Parerea mea sa ramai la ce liceu esti sa ai medie marie si sa dai la info la facultate
Nu trebuie sa te muti la mate info, te descurci si cu mate M2
Te descurci!
E o continuare si cate ceva nou.Si nu, nu neaparat, dar e de preferat sa fii la mate-info
YeBoi întreabă: