| dannyelutzu1_6199 a întrebat:

Intel Pentium Haswell 3420 Vs Amd A8-5600K,Care dintre ele ar fi mai bune ca raport,pentru gaming sa zicem,avand in vedere ca unul e dual core si celalalt quad,sau o comparatie pentru pentium-ul de fata cu un alt quad de la AMD diferenta de preturi sa nu fie foarte mare, grafica integrata chiar daca nu are e ok. Funda pentru cel ma explicit raspuns!

6 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Pai ce fel de gaming vrei sa faci tu cu Intel si integrata?

| ZendyTeam a răspuns:

Sincer, nu recomand AMD, in schimb recomand Intel, nu ca sunt fan Intel dar ai face bine sa mai citesti - www.zendy.ro/intel-vs-amd/

Stima Zendy.

| dannyelutzu1_6199 explică (pentru sltlp):

Am zis asta pentru ca `unii` numai la asta se rezuma, si zic eu ca e buna intrebarea mealaughing P.S si daca as vrea sa fac gaming adevarat as vorbi de altfel de componente, sunt constient si eu ca nu se poate `zbura pe luna` cu o integratawinking.

| sltlp a răspuns (pentru dannyelutzu1_6199):

Din ce ai zis inteleg ca sigur nu o sa cumperi o dedicata prea curand... Asa ca mai bine mergi pe A8.

| Cronki a răspuns:

Sincer nu faci treaba buna nici cu unu in gaming! Dar daca ar fi sa aleg as merge pe Intel. De ce?
-pentru ca este de ultima generatie (platforma noua);
-pentru ca este mai rapid cand lucreaza pe un singur nucleu (avantaj in joc);
-performanta mai mare si un consum mic(semnificativ mai rapid decat 5600K)
A8-5600K este mai bun in aplicatii ce necesita multicore: grafica foto/video si arhivare.
http://www.cpu-world.com/......G3420.html (*vezi benchmarks)
Sincer acum, un upgrade la PC nu-l faci in fiecare an, asa ca te indrum sa faci economii si sa cumperi un CPU serios.
In jocuri e nevoie de minim un i5-4440 iar la amd incepand cu FX-urile. Bafta!