| Sandu3 a întrebat:

La calculatorul desktop nu mai imi merge sonorul.Ieri a mers, azi nu mai merge.Brusc.Si nu stiu de ce.Deci nu merge pe nici un site care presupune sunet(YouTube, siteuri tv etc)si pe nici un browser.Am incercat pe Firefox, pe Brave si pe Internet Explorer.Se aude un fasait incontinuu ca si cum ai da drumul la televizor si sunt acei"purici"cand nu e emisie. Daca dau pe MUTE de exemplu tot se aude acel fasait incontinuu.Doar cand inchid boxele nu se mai aude.Ce poate fi? Are cineva vreo idee ce i-as putea face?

4 răspunsuri:
| NLS a răspuns:

Incearca cu niste casti, pentru a elimina din start o posibila necunoscuta (boxele).

Ce Windows ai, si din ce an dateaza placa de baza?
Reinstaleaza driverul video de pe site-ul producatorului placii de baza (scrii modelul complet al placii de baza pe Google, si prima intrare ce apare e de obicei linkul cautat catre site-ul producatorului).
Chiar daca ai Windows 10 care instaleaza driver generic functional, nu strica sa instalezi driverul recomandat de producator.

Alternativ, daca placa de sunet intrgrata in placa de baza e marca Realtek, poti cauta driverul pe pagina lor, pe baza modelului/chipsetului:
"realtek alc 887 drivers win 10"
"realtek alc 1220 drivers win 10"
Etc

| Monst a răspuns:

Ai actualizat driverele? Ai curatat unitatea si boxele de praf?

| Sandu3 explică (pentru NLS):

Am incercat cu niste casti si e acelasi lucru.Deci nu boxele sunt de vina ci altceva dar nu imi dau seama ce poate fi.Am Windows 7 SP1 iar placa de baza este din 2008 odata cu unitatea.Stiu ca e foarte veche dar sa ma lase brusc asa? Nu prea ma pricep dar am cam urmatoarele:
Video Card
Video Card
ATI Radeon HD 2600 PRO
Manufacturer
AMD
Chipset
ATI Radeon HD 2600 PRO
Dedicated Memory
256 MB
Total Memory
2.0 GB
Pixel Shader Version
4.0
Vertex Shader Version
4.0
Hardware T & L
Yes
Vendor ID
1002
Device
9589
Plug and Play ID
VEN_1002&DEV_9589&SUBSYS_01BC1043&REV_00
Driver Version
8.970.100.1100

Sound
Audio 1
Sound Device
PnP Audio Device
Driver
6.1.7601.18208
Audio 2
Sound Device
ATI HDMI Audio
Driver
6.0.1.6650
Ce ma sfatuiesti sa fac?

| Sandu3 explică (pentru Sandu3):

Placa de baza este un Asus Tek model M2N-SLI(Socket AM2)Am intrat la Asus pe site am tastat placa de baza si mi-a gasit un driver de prin 2010. L-am descarcat dar nu mi-a facut nimic.Tot n-am sunet.