Windows-ul se schimba o data la 6 luni sau chiar mai repede, iar cel mai bun windows e XP!
Windosu nu se schimba si xp e cel mai bun si eu o sa trec la xp chiar daca vista imi merge foarte usor. iar pc nu e destul de performan stai la xp. iar daca e foarte, foarte vechi treci la xp98.
(xp e de 100 de ori mai bun ca vista)
Un Windows bun NU se schimbă niciodată. Un Windows prost, ca XP, se schimbă la 6 luni, sau mai puțin, așa cum a spus TriZeN.
Eu recomand Vista, chiar și cea mai slabă ediție (Home Basic). Vreo 250-300 de lei, în magazine. Ăla, împreună cu un anti-virus bun, și nu mai trebuie reinstalat niciodată (numai dacă-l strici intenționat).
Eu vreau sa-mi schimb windosul xp sp2 pe care il am. Il am de vreo doi ani si niciodata nu a devenit mai lent si nici nu am avut vreo eroare. Probabil te intrebi de ce mai vreau sa-l schimb. Ei bine sunt curios sa vad cum e alt windows, dar asta e altceva. Secretul/Secretele ca sa nu fie necesar sa-l schimbi vreodata e/sunt:
1. Foloseste un program bun de "curatenie": recomand ccleaner.
2. Defragmenteaza ce ai in partitii si registrul.
3 Foloseste revo uninstaller ca sa dezinstalezi ce vrei in locul celui pe care il are windows ( afla cum sa-l folosesti pe cont propiu ca oricum e usor ).
4. Cauta pe internet setari pe care sa le faci la windows ca sa fie mai rapit ( ti-asi spune eu dar e mult de scris dar uite aici cateva exemple: http://uhavetoknow.blogspot.com/......rapid.html ).
5. Instaleaza un antivirus si un Firewall bun ( Firewalul din windows e bun de nimic )
6. Scrie in run msconfig, du-te in startup si debifeaza ce nu vrei sa functionese in fundal.
Din cate stiu se schimba la cca 6 luni, iar cel mai bun nu stiu sa-ti spun dar trebuie luat in functie de unitate(de dotarile ei). succes
Cel mai bun windows este windows 8 dar daca spui ca nu ai calculator asa bunn, mai bine ai incerca windows 7, vista
Nu instala XP,,, Nu este buun deloc