| DJROHNEAN a întrebat:

La ce foloseste unui lcd, DVB COMMON INTERFACE (card) si de unde mi-as putea cumpara unul pentru Toshiba Regza 40LV685D?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
12 răspunsuri:
| DJROHNEAN explică (pentru Marius910):

Da prind 115 canale digitale deci inseamna ca nu am nevoie de acea cartela? da dc nu prind acasa tv hd.sport.ro hd si pro tv hd ca cumnatul meu are ca si mine rds-rcs si le prinde. ar putea fi din cauza televizorului el are lcd Samsung.

| DJROHNEAN explică (pentru DJROHNEAN):

Scuze am vrut sa scriu led Samsung!

Am schimbat toate tarile care le am.doar pe 2 tari prind dtv Germania elvetia si altele estonia nu am.cel mai bine merge pe altele da in loc sa am acele 3 programe prind programe straine

Am pus si pe cautare completa dar nimic probabil ca tuneru e problema! da ce diferenta exista intre tunere dvb-t, dvb-c? la mine e dvb-t si la cumnatu e dvb-c! cred asta-i problema pentru care nu prind programele alea.

As mai avea o intrebare in legatura cu un HDD portabil WD de 2TB mi-a fost formatat din greseala, am folosit programul EaseUS Data Recovery Wizard 5.8.0 sa recuperez pozele, programele, muzica etc. si mi-a gasit 450 GB cam atat am avut pe HDD inainte da fisiere care lea gasit sunt intr-un folder ShockWave Flash file(mai sunt cateva foldere da au cate 1MB sau cativa KB) si nu pot deschide fisierele gasite imi cere un program care deschide SWF. Am incercat niste programe gasite pe google dar nici unu nu a functionat. ce program sa folosesc sa pot deschide acele fisiere?

Am schimbat azi niste mufe de la cablu tv si am dat la cautare completa si mi0a gasit 137 de programe, a gasit si programele care ti-am zis da nu merg ca nu au semnal, restul au semnal, poate ar fi cu cablu ceva problema.

Imi scrie lipsa semnal! iar la programele care sunt blocate de rds scrie,, Acest canal este codat.Va rugam sa contactati distribuitorul local pentru a afla cum va puteti abona.