Cred ca faci o confuzie aici. Dar daca e adevarat si ai o placa video atat de slaba(probabil si pc-ul e la fel) atunci nu are rost sa o faci de 4 pentru ca randamentul va fi acelasi adica zero. Dar cred ca ceva nu citesti tu corect sau ca nu ai driver instalat la placa video.
SFAT: Arunco. Am eu o placa video Ldeatek Nvidia 8800 GT 256 MB, 128 BIT Merge SHIFT 1, 2 La full. daca esti interesat da-mi add smily_ixu
Gluma e foarte buna, daca are placa de 2 MB atunci nu are nici macar AGP pe placa de baza, d-apai PCIex cum banuiesc ca e a ta.
P.S. 8800 GT e inca o placa destul de capabila, daca vrei sa o vinzi, incearca pe forumul Computergames, dar nu te astepta sa iei mai mult de 150 RON pe ea. Spor la vinzare!
Placa e Gigabyte GA-7VA si are 4 sloturi PCI si 1 slot AGP 8x.
Si la placa video imi zice asa,, Memory Size 2 MB
Company Name S3 Graphics
Problems & Suggestions
Problem Less than 4 MB video memory found. Upgrade your video card for better performance.''
Ce procesor ai pe ea? Banuiesc ca vreun Sempron sau Athlon de prin 2002-2003. Nu mai are nici un sens sa bagi bani in asa fosila.
Bun procesor la vremea lui, complet fosila inutila in ziua de azi pentru orice altceva decit office, net fara mari pretentii si jocuri de dinainte de 2004-2005, maxim.