anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La windows 7 am 4 drivere pe care merg sa pun pe el orice, dar am unul se numeste flopydisk A atat pe care ar trebui sa pun o imagine daemon tools, dar nu merge.Cum pot pune imaginea daemon tools pe alt driver....am 1 gb ram si windows 7

6 răspunsuri:
| Aladeen a răspuns:

In primul rand banuiesc ca atunci cand zici 4 drivere te referi la partițiile Harddisk-ului tau (A, B, C, D, etc.).

Primul lucru care trebuie sa-l faci este sa instalezi Daemon Tools, pe urma doar dai dublu-click pe imaginea care vrei tu si acesta o monteaza automat.

Pe Floppydisk nu vei putea monta niciodata o imagine.

Poate ce vrei tu sa intrebi este cum poti pune imaginea pe CD/DVD?

E simplu sa faci si asa ceva. Inserezi CD/DVD in cd/dvd-writter-ul tau, te duci acolo unde ai imaginea, dai un click pe ea si deasupra iti apare Burn, dai click acolo si Windows-ul scrie imaginea.iso pe CD/DVD.

Sper sa te ajute.

| UretuClaudiu a răspuns (pentru Aladeen):

Intrebarea este cum instalez driverele acelea pe care pot pun imagine Daemon Tols (H, G, I, J etc.)

| UretuClaudiu a răspuns (pentru UretuClaudiu):

Adica la daemon tools cu unitate virtuala cum adaug una pentru ca imi da eroare ca nu poate adauga unitate virtuala

| Aladeen a răspuns:

Ai luat ultima versiune de Daemon Tools Lite? fa-mi un screen daca e ultima versiune sa vad ce eroare ai.

Ca sa iei ultima versiune scrii pe google Daemon Tools si dai click pe primul link si dai acolo Download free

| UretuClaudiu a răspuns (pentru Aladeen):

Imi apare ca se adauga... apoi jos in bara imi apare ca nu se poate si da unable to add virtual drive si am ultima versiune daemon tools ..sa iau alt program de genul power iso, phantom iso.

| Aladeen a răspuns (pentru UretuClaudiu):

Da, bineinteles ca poti incerca si cu alt program. Power ISO e perfect, ti-l recomand.
E ciudat ca iti da eroare, si eu am windows 7 si la mine merge fara nici o problema.