Windows 8 pro este foarte bun eu zic sa il ti in continuare, eu am pe 32 bit si nu am gasit program sa nu fie compatibil pana acum
Http://www.andrei-craciun.ro/ro/item/72-windows-7-vs-windows-8 Vezi ca e si un comentariu acolo.
Eu zic ca da laptopul sau computerul sunt performante nu o sa ai probleme cu windowsul nou. Si faza cu programele depinde de cum le instalezi etc. BFT
Daca e pe 64 bit nu prea o sa iti mearga programele.Parerea mea este ca e mai bun 7, dar mai bun e xp-ul!
Auzi, mai Claudiu. Vad ca ai 17 ani (LoL) si parca nu ai. Chestia cu XP-ul, nu il pot critica. Eu am copilarit de prin 2001 cu XP-ul. Era cel mai bun Windows, si parca si acum imi pare rau ca l-am schimbat. Dar totusi, trebuie pana la urma o evolutie, pentru ca este un sistem de operare pana la urma. O fii fost Windows XP cel mai bun sistem de operare Microsoft, si recunosc, chiar mai bun ca vista/7/8, dar trebuie sa te adaptezi si tu ca nu o sa tii XP pentru totdeauna. Nu o sa mai fie compatibil nimic pentru el, deoarece nu mai are support nici macar pentru drivere pentru ca s-a renuntat de tot la XP.
Frate le-am incercat pe toate! Xp-ul pentru mine e cel mai tare, cu toate ca el uzat. Daca tu vrei sa fi in pas cu moda n-ai decat!
Deci...Am revenit la XP. Dar tot un sistem outaed e/