Daca e pe 64 bit nu prea o sa iti mearga programele.Parerea mea este ca e mai bun 7, dar mai bun e xp-ul!
Eu zic ca da laptopul sau computerul sunt performante nu o sa ai probleme cu windowsul nou. Si faza cu programele depinde de cum le instalezi etc. BFT
Http://www.andrei-craciun.ro/ro/item/72-windows-7-vs-windows-8 Vezi ca e si un comentariu acolo.
Windows 8 pro este foarte bun eu zic sa il ti in continuare, eu am pe 32 bit si nu am gasit program sa nu fie compatibil pana acum
Auzi, mai Claudiu. Vad ca ai 17 ani (LoL) si parca nu ai. Chestia cu XP-ul, nu il pot critica. Eu am copilarit de prin 2001 cu XP-ul. Era cel mai bun Windows, si parca si acum imi pare rau ca l-am schimbat. Dar totusi, trebuie pana la urma o evolutie, pentru ca este un sistem de operare pana la urma. O fii fost Windows XP cel mai bun sistem de operare Microsoft, si recunosc, chiar mai bun ca vista/7/8, dar trebuie sa te adaptezi si tu ca nu o sa tii XP pentru totdeauna. Nu o sa mai fie compatibil nimic pentru el, deoarece nu mai are support nici macar pentru drivere pentru ca s-a renuntat de tot la XP.
Frate le-am incercat pe toate! Xp-ul pentru mine e cel mai tare, cu toate ca el uzat. Daca tu vrei sa fi in pas cu moda n-ai decat!
Deci...Am revenit la XP. Dar tot un sistem outaed e/