anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma intreb, ce ar sta mai bine in mana unui copil de 13 ani: un iPod Touch 8 gb generatia noua (ca un iPhone 4 fara telefon) sau un LEGO Mindstorms NXT 2.0+senzor de sunet? Funda si vot pentru cel mai motivat si rational raspuns (apropo, daca vreti sa stiti, sunt si pasionat de lego de la 5 ani, si de Apple-uri, chiar daca n-am avut nici un iPhone sau iMac in familie)

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
7 răspunsuri:
| Ambiguitate a răspuns:

Bai tu esti nebun? "un iPod Touch 8 gb generatia noua (ca un iPhone 4 fara telefon)" nu suntem chiar asa de inapoiati sa nu stim cei ala iPod, cumparai NXT e fun happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scuze ca am scris despre iPhone 4 fara telefon, greseala mea.

| BRG a răspuns:

Cel mai bine unui copil ca tine de 13 ani, i ar sta cu o carte în mînă, v ați șmecherit puștanilor, telefoane vreți, mașini vreți, gagici la fel, ce m ai vreți bă copii de bani gata.

| Draagos a răspuns:

Un tetris, s-au un tamagoci, o guma turbo.Copilaria din inainte a fost mult mai frumoasa :X Eu ma jucam cu prastii, cu pistoale cu apa acum copii in ziua de azi stau in casa si se joaca wi-fi si pe xbox, incep sa se sinistreze copii in casa straight face

| RhoOphiuchi a răspuns:

Niciuna. Eu la 13 ani ziceam mersi pentru o caramida Motorola monocolor. Rafatati rau copiii astia mai nou.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

M-am decis si imi iau iPod

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru BRG):

Ce oameni... Zic si eu ca am media 10 latoate obiectele si ca as merita o chestie de asta, nu ca am 8 media generala si ca vreau Luna. Eu as spune oameni buni sa va calmati, pentru ca pana acum am iPod touch 4G cu 32 GB, LEGO Mindstorms 2. 0 Si PS3, cu 320 GB etc.