Da, personal il folosec! Nu uita sa dai actualizare la ultimele update-uri pentru interfata si ca antivirus poti folosi MSE adica Microsoft Security Essentials.
Da,logic, precum se poate folosi și Windows XP
Doar că nu e recomandat, deoarece cei de la Microsoft nu mai fac update-uri la el, așa că e mult mai vulnerabil la atacuri cibernetice.
-Mă rog, dacă îți iei un antivirus bun, cum ar fi Malwarebytes, e totul în regulă
Salut, windows xp nu prea se mai poate utiliza deoarece majoritatea companiilor au scos suportul pentru windows xp pentru programele lor. Despre windows 7, numai are suport dar se poate utiliza in continuare fara probleme, saptamana aceasta Microsoft a lansat pentru sistemele de operare mai vechi (windiws 7 si windows 8) actualizari peach in care rezolva unele probleme mici sau chiar majore in windows.
De folosit se poate, pana ce ai calculator pe care ruleaza si ai toate driverele necesare.
Evident, kit-urile de instalare (Windows, drivere, programe) trebuie sa le pastrezi pentru a le putea folosi la nevoie.
Eu am calculator pe care ruleaza Windows XP si multe programe care nici nu se mai gasesc sau nu mai lucreaza pe versiunile noi.
Da, inca e functional, adica, poti instala orice pe el si merge
spre deosebire de, xp sau 98 pe care multe chestii nu mai merg
insa cea mai oribila chestie pe care am vazut-o de curand a fost un macbook pro 2013, pe care NU mai puteai sa updatezi macos-ul si nu mergea ultima versiune de chrome, ca asa vrea Apple, cu toate ca avea procesor i5, care e destul de tare pentru orice app din ziua de azi, Apple si tragi apa la wc
anonim_4396 întreabă: