anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Merge placa video Asus GeForce GT 730, 730-2GD3, 2GB DDR3, 128bit pe placa de baza To be Filled By O.E.M? Primul raspuns primeste funda!

12 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

laughing Pe ce? Care placa de baza?

| Atotstiutorul a răspuns (pentru K0sti):

Nu citesti? i mean watdafac? To be Filled By O.E.M. oricum ai luat funda ca doar o zis ca da funda la primul care raspunde... nu care raspunde si corect!hee hee

| K0sti a răspuns (pentru Atotstiutorul):

happy Asta e cea mai tare placa de baza...

| Ansio a răspuns (pentru K0sti):

Placa de baza:
Chipset - A58
Sloturi:1 x PCIe 3.0 x16, 1 x PCIe 2.0 x1
Sunet integrat 5.1 CH HD Audio
Retea integrata Gigabit Ethernet

| K0sti a răspuns (pentru Ansio):

laughing Ma neica, vezi ca scrie pe ea cum se numeste!

Filled By O.E.M asta scrie... Vrei si screen?

Gogule, am spus ca scrie pe placa, PE PLACA! Ok? Filled By O.E.M nu este numele placii si nici modelul! Ai Google, foloseste-l ca de aia il platesti...vai de curu vostru!

Vai de capul tau de agarici care enerveaza omul.Ce sa caut daca eu nu stiu numele placii? Intru in sistem si in dreptul placii de baza scrie asta (Filled By O.E.M ).Fa pe desteptul ca la carte si explica ce sa caut pe net!

Agarici esti tu! Ti-am spus ca scrie pe ea! Esti batut in cap? TE UITI CU OCHII CE SCRIE PE PLACA! Ete si o poza ca exemplu, ca sa vezi cat esti de orbete: http://www.ixbt.com/mainboard/asus/m3n-ht-deluxe/board.jpg

Oo...stai,stai.Trebuia sa mentionez ca sistemul e in garantie...

Sa mai luati rahaturi alta data...
O firma serioasa nu pune niciodata sigiliu pe calculator! Eu vand calculatoare, nu am pus niciodata sigiliu! PC Garage nu pune sigilii, Emag nu pune sigilii si exemplele pot continua!

Am luat de la Altex...mda