Oricum o stie doar cel care citeste parola de spatele routerului.Nu inteleg de ce vrei sa o schimbi.Si eu am de la UPC si o stiu doar eu.
Normal intra pe google si cauta" ip wifi upc " sau ceva de genu si acolo poati sa iti schimbi numele, parola tipu de securitate orice ...cauta si tu dar ai grija ( cam asa ceva tb sa gasesti 192.168.1.1)
Cand iti ei router iti da o parola mare si aproape imbosibil de retinut.eu cred ca vrea sa o schimbe sa o stie poate o foloseste si la telefon cv...
Si eu am router de la UPC dar la telefon am introdus-o doar prima data. Apoi conectarea este automata.De fiecare data cand intru cu telefonul pe net.Iar parola are doar 8 caractere.Litere si cifre.
Stiu asta. Vreau sa o schimb pentru ca verisorii mei cand vin la mine, stau numai pe wi-fi pe telefon; pentru ca au bagat o data parola si a ramas salvata si mereu cand vin la mine se conecteaza si nu vreau sa se mai conecteze pentru ca ei cam de asta vin asa des la mine sa intre pe wi-fi ca e gratis sa nu-si consume mb