Unitatea e de banii ăia.Nu îmi place că da are ea 4 Gb ram dar în loc să aibă 2 X2 Gb=4Gb adica dual channel e un modul de 4 Gb adica single channel, ceea ce este un minus la funcționarea sistemului(în special pe Windows de la 7 în sus).Ce nu îmi place iar este că nu se știe ce hard disc și în special sursă de alimentare conține.de regulă aceste pre asamblate conțin surse de calitate proastă, ceea ce va afecta funcționarea calculatorului(e ca la mașină cu combustibilul. daca combustibilul e de calitate motorul va trage și va funcționa cum trebuie; dacă nu....nu)
Potențail de upgrade.
Are, are 4 sloturi de ram și merge la 32 Gb, ceea ce înseamnă că s-ar putea să suportă Quad channel= performanță sporită, la care se adugă că suporta plăci video de generație nouă(asta pentru cei ce vor să îl faca gaming station= +500-3000 Ron în plus).
Ca și configurație actuală, este un desktop destinat office-ului, deoarece memoria video va fi preluată din ram=> veci sistemul nu va avea 4 Gb ram că 3.5 Gb, restul de 500 mb vor fii atribuiți plăcii video dedicate; dar pentru o stație office consumabilă e arhii suficient.
Concluzie
Depinde de tine la ce îl vei folosii. daca îl vei folosii ca și stație de jocuri...nu e o alegere bună
Daca îl vei folosii ca și calculator desktop pentru uzul normal(filme, muzică, internet, etc) ete o alegere bună, cu dar-urile de rigoare(sursă trebuie schimbata și trebuie văzut ce hard are pe el.Dac ai hard disc cum trebuie(un WD, sau cel mult un Seagate) atunci e minunat.Succes
Multumesc de raspunsul tau. Tu ce mi-ai recomanda, ce unitate la 10 milioane? Multumesc.
Cam....asta ar fi, dar așa cum ziceam deși nu e bine construită, se poate upgrada cu ceva bani în plus.la asta așa cum e îi mai poți pune un modul de 4 Gb=undeva la 200 Ron(1333mz), și în timp să îi pui placă video dedicată și o sursă de alimentare corespunzătoare.Dar desigur nu le poți face toate o data, numai în timp(o lună două, în funcție de bugetul tău lunar). Succes
anonim_4396 întreabă: