Il am din vara, si e mai bun ca windows 7. Atat din punct de vedere estetic cat si din punct de vedere functional. Are niste smecherii chiar folositoare.
Da merita ca si eu il am si ai Xbox si poti juca jocuri de android are si Cortana dar trebuie ca sa faci niste setari ca nu e disponibil in Romania etc.
Merita, e mult mai frumos asezat ca windows 8 si are si interfata din windows 7 nu doar cea din 8 si merge mai bine ca amandoua la un loc
Pentru viitor este mai bun dar momentat windows 7 inca se misca putin mai bine in jocuri dar win 10 este egal si o sa fie mai bun si mai bine optimizat.
In primul rand trebuie sa iti placa si tie.Eu ti-l recomand am fost la un prieten care il are si din ce am vazut e bunicel.
Eu am facut de la windows 7 la windows 10 si nu imi mai merg unele jocuri si programe in plus nu imi mai merge nici sonorul dar daca tu vrei atunci fa cum crezi
Nu iti merg deoarece nu ai instalat driverele alea nenorocite!
Troll
Da, merita! Il am de cand a aparut si ruleaza excelent. Are si multe chestii care o sa iti placa. E o combinatie intre windows 8 si windows 7 mult mai sigur si mai rapid. Bafta!