| Ion1231 a întrebat:

Merita windows 11? Imi duce pe pc-ul meu din 2012?

15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nup. Eu am 12gb de ram si ssd pe windows 10 ca sa pot umbla pe net, yt si Facebook. SI e laptop din 2017 de peste 3k lei

| RoCkKiD a răspuns:

Iti duce, ca cerintele minime nu-s exagerate. Procesor pe 64 de bits peste 1Ghz si 4 Gb RAM. Pprobabil sunt si masini de spalat in ziua de azi care il duc.

| flixbuster a răspuns (pentru anonim_4396):

Cam scump pentru YT si FB... se poate si cu Athlon 64 X2 / Core 2 Duo cu 2 GB RAM si HDD 250 GB - de acum 15 ani (cu Windows 8.1 32 bits, din 2023 probabil Windows 10 LTSC 2019).

| flixbuster a răspuns:

Asa, pe scurt: nu duce si nu merita. Stai linistit pe Windows 10 inca 4 ani pana in Oct 2025.

| Violleta2022 a răspuns:

Ce sa merite?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru flixbuster):

Da, dragule...dar nu cu windows 10! Mai am si un q6600 4gb ram c 8600gt care zboara pe yt si net! pentru ca are win 7! Win 10 nu prea merge ok fara ssd si fara minim 8gb de ram.

| Ion1231 explică (pentru flixbuster):

Scrie la o cerinta ceva TPM care cred ca nu-l are laptopul meu.

| UserRo10 a răspuns:

Sigur nu duce momentan. Eu am Intel I7 7700k si procesorul nu intra in lista de compatibilitati. Pot instala fara probleme, dar nu voi primii updateuri

| Ion1231 explică (pentru UserRo10):

La ce ajuta updateurile?

| flixbuster a răspuns (pentru anonim_4396):

Corect, Windows 10 penalizeaza la greu configuratiile cu HDD, absolut degeaba. Un Linux (Xubuntu) zboara pe acelasi sistem.

| flixbuster a răspuns (pentru Ion1231):

Security updates - la siguranta.
Feature updates - noi functionalitati.
Buggy updates - iti creeaza probleme ca sa nu te plictisesti.

In era amenintarilor informatice de orice fel la orice colt, nu merita riscul sa stai fara actualizari. Bine, la cum se instaleaza Windows default (= cont administrator la liber) si educatia IT a utilizatorului mediu... update-urile nu prea rezolva problema securitatii de unele singure.

| flixbuster a răspuns (pentru Ion1231):

Ramane cum am zis, nu duce si nu meritawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru flixbuster):

Ma bucur ca imi dai dreptate.

| UserRo10 a răspuns (pentru Ion1231):

Imbunatatiri de sistem, rezolvare probleme si optimizare software. Pe langa toate astea antivirusul integrat va fi la zi

Întrebări similare