| Andreiandrei2000 a întrebat:

Mi a cazut o sticla de apa de 2 litri pe laptop fara sa ud nimic dar de la soc s-a stricat ceva se vede foarte prost si se vad pixeli albi foarte mici peste tot imaginea este in ceata.
E placa de baza sau placa video.
Cum sa fac sa mi dau seama?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E de la suc, evident.

| Andreiandrei2000 explică (pentru anonim_4396):

Frate tu ai inteles intrebarea? Ai raspuns asa din plictiseala ca nu aveai ce face
Am intrebat de la ce ar p. utea fi placa de baza sau placa video sau altceva
Cum sa fac un diagnostic corect si sa cumpar acea piesa si sa o schimb.

| 2P a răspuns:

Cel mai probabil sa bulit display-ul! depinde cum l-a lovit, cand era desfacut sau cand era inchis, a cazut pe tastatura sau pe ecran, se cunoaste vreo zgarietura in acel loc ca sa aproximam cam ce piesa ar fi afectata, Ai placa video lipita pe procesor(integrata) sau separata? De la placa de baza la display sunt niste benzi la balamale, e ceva schimbat pacolo?

| Andreiandrei2000 explică (pentru 2P):

De fapt e povestea mai lunga. De acum vreo 2 luni a inceput s faca probleme apareau niste linii verzi pe ecran, am crezut ca e firul dintre placa de baza si display insa cand i-am scos carcasa de la display firul nu mai era strangulat acolo si am spus sa-l lasa asa, inainte sa tot i-am dat pumni si nu se mai vedeau acele linii.
De la o vreme de cand l-am desfacut sa zic vreo 3 saptamani cand incercam sa-l aprind nu se aprindea cateodata se auzea ventilatorul si aparea un ecran alb si trebuia sa repet procesul mai miscam de rami si pana la urma mergea. Ieri nu se mai intra deloc in windows si de nervi i-am dat un pumn putin mai sus de mijloc tastaturii, acum merge de fiecare data cand il aprind fara sa-mi mai faca aceea probelama intra direct in windows dar se vede in ceata, patratele si pixelat si parca nu are contrast si culoarea se vede foarte sters. Am facut in print screen si mi l-am trimis pe messenger iar pe telefon nu se vede cum se vede pe ecran.
Sunt putin confuz de situatie.
Prima data cu liniile verzi apoi merge dupa lovitura merge dar se vede in ceata

Voi ce parere aveti?

| 2P a răspuns (pentru Andreiandrei2000):

Daca merge pe lovituri cred ca nu face contact cum ar trebui ceva la el, cel mai sigur du-l la un centru dala de calculatoare sa-ti faca o diagnoza, iti ia 10-20 lei si iti spune exact de la ce e, si mai departe tu decizi ce faci cu el

| Andreiandrei2000 explică (pentru 2P):

Adica vreo, vreo 20-30 de euro laughing locuies in Munchen.

| 2P a răspuns (pentru Andreiandrei2000):

Daca locuiesti un Munchen pretene si zici ca nu o ia nici de bunavoie si mai afiseaza si nasol, eu zic sa-ti cauti altul! laughing