Ce înseamnă „se descarcă repede", 3 ore, 1 zi, 2 zile?
În principiu plicațiile deschise le gestionează sistemul de operare (Android). Ăsta e scopul lor, să fie deschise ca să ai tot timpul notificări și să fie tot timpul sincronizate. Dacă nu ai nevoie de-așa ceva poți sign out de pe aplicații de genul Hangouts, Google+, Facebook, exit din jocuri, setează manual sync pentru emails și weather apps și din aplicația Facebook să dezactivezi autoplay videos
Bateria acestui telefon e „mică", oricum nu va ține foarte mult încărcat.
Ca să țină mai mult încărcat poți de asemenea încerca următoarele:
- scazi luminozitatea ecranului cât mai mult posibil (funcție de lumina ambientală ca totuși să vezi pe ecran, dar la interior o poți elimina aproape complet)
- 2G în loc de 3G (setează 2G only)
- închide wi-fi, conexiunea de date, GPS, sync, bluetooth, nfc atunci când nu le folosești
- poți seta să se închidă telefonul complet pe timp de noapte și să se redeschidă automat dimineața
Tii apasat tasta din dreapta de jos pana vin toate aplicatiile si le inchizi tragandu-le in stanga sau in dreapta.
Xiaomi Mi3 http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_3-5678.php
Actualmente îl încarc în fiecare seară pentru că atunci când sunt acasă youtube/muzică în continuu aproape. Dar când îl utilizez „normal" ca să zic așa, mă ține și 3 zile bateria (folosind tot ce ți-am descris anterior, în afară de aplicațiile menționate în care sunt logged in tot timpul). Dar bateria e de 3050 mAh, e de așteptat să țină mai mult decât majoritatea. Nu folosesc weather widget (am o app care-o sincronizez manual) și de-asemenea wallpaper-ul telefonului îl țin negru ceea ce mai economisește niște baterie. Nu închid telefonul pe timp de noapte dar făceam asta la vechiul telefon care avea baterie cam cât a ta și închid wifi pe timp de noapte. În rest tot timpul am wifi sau conexiunea de date activă.