Am si eu o intrebare cu ce va ajuta faptul ca aveti fallowersi? si de ce-i cumparati, nu e o falsitate si o prostie de a da bani aiurea pe ceva pentru orgoliu? e precum tigarile bani aruncati degeaba dar mai rau ca aici nici nu fumezi nu simti nimic, e ceva virtual
O prostie din punctul meu de vedere.
Si eu am prins tehnologia din pripa dar la chestiile care asist si ce face pustime in ziua de azi mai ales cu banii parintilor mi se pare de ras sau de plans. Unde mai pui ca investesc masiv pana si in skinuri din jocuri sa o duca unii bine.
Asta ne mai trebuiesc falloweri si alte nebunii.
Lumea iata nu stie sa aprecieze banul in general.
Eu sunt cheltuitor dar nu pot sa dau banii niciodata pe prostii de genul asta.
Da. Este foarte bine ceea ce ai facut tu. Pana la urma e o investitie buna. Acum o sa devi mai popular si vei face si bani din insta. Foarte intigent.
Chiar daca pare ilogic, in subconstientul tau tot o sa fii surprins cand vorbesti cu cineva mai popular, pentru ca esti ceva gen "Ce sansa aveam ca asta cu 100.000 de urmaritori sa imi dea mie like sau mesaj?"
Cand ai multi urmaritori si multe like-uri, iti creste si stima de sine pentru ca te simti apreciat si simti ca lumea chiar gaseste ceva interesant la tine, + ca o sa primesti si mesaje de la multe persoane, in marea majoritate fete, facandu-ti un compliment.
Am plătit doar 10 euro boss și acum refuz oferte de colaborare de sute/mii de euro
Eu nu le refuzam in locul tau si acum imi luam casa de lux si bentley, dar stai ca eu am toate astea
Depinde ce scopuri ai, daca vrei sa iti cumperi ceva, o masina sau mai stiu eu ce, atunci e inteligent sa ii strangi.
Daca vrei sa ai bani pe termen lung, atunci e o prostie sa ii strangi pentru ca isi pierd valoarea.
Daca in 2015 aveai 1.000.000 lei stransi (insemnand 227.272 euro), astazi, in 2021 ajungeai sa ai 203.252 de euro.
In schimb, daca investeai in 2015 in aur toti banii aia, ajungeai sa ai aproximativ 7kg de aur, care azi insemnau cam 1.600.000 lei, adica 325.203 de euro, cu peste 120.000 mai mult.
De bitcoin nici nu cred ca are rost sa mai vorbesc, care a avut norocul de a investii niste sume considerabile in el la acea vreme, acum e milionar.
Boss, ei credeau că sunt fată și mă plătea să port chestii de fată. Nu am poze etc poză de profil