| Mrsasvp12 a întrebat:

Mi-am cumpărat un hdd nou pentru laptop. L-am montat, am luat windows 10 de pe Microsoft, am bootat pe un stick usb. Totul bine si frumos, am făcut partițiile C, D. Se instalează windows si dupa ce îsi da restart sa termine restul instalării, cand pregătește deviceurile sare de la 30% la 100% si zice ca windows nu a putut sa configureze windowsul pe acest hardware. Ce e de făcut? Ca m-a zăpăcit. Am intrat in bios fel si fel de variante, nimic.

3 răspunsuri:
| nicu991 a răspuns:

Pe acel laptop ai mai rulat Windows 10 inainte?
Incearca sa rescrii imaginea ISO pe stick cu programul pus la dispozitie de catre cei de la Microsoft.
Probabil s-au corupt ceva fisiere.
Alta optiune ar fi sa faci bootabil stick-ul respectiv cu o distributie de Ubuntu Linux si sa vezi daca este recunoscut corect HDD-ul cel nou achizitionat.

| Mrsasvp12 explică (pentru nicu991):

Da, in trecut am mai rulat windows 10 pe el fără probleme. Imaginea iso am făcut o cu programul de la Microsoft. Ideea e ca ma lasă să creez partițiile, instalarea se efectuează complet dar când îsi dă restart să termine tot procesul acolo gata, nu mai vrea. In bios imi vede noul hard. Nu știu ce ar putea avea.

| marinaru777 a răspuns:

Incearca alt windows garantat ala are ceva