Ai cumva VPN si nu stii de pe la vreun antivirus? Sau vreun bridge tampit de pe la vreo masina virtuala? Uita.te in control panel la network sa nu ai vreo mantocareala pe acolo si daca e dezactiveaza toate retelele si activeaz.o doar pe cea de wifi. Incearca si o reinstalare de driver totusi.
Salut.
Chestia la laptop este că dacă vrei viteze Gigabyte trebuie să nu fi conectat la router prin wireless, ci la laptop vei atinge viteze mari când ești conectat prin cablu la router.
Iar când vorbim de partea de telefon nu există pretenții precum este la un laptop/calculator.
Dacă folosești conectarea la router prin wireless și nu cablu, conectează-te prin cablu și vezi să ai ultimele drivere de pe site-ul producătorului actualizate.
Da merge, nu am zis că nu merge deloc, doar că nu poți obține viteze mai mari precum ai obținut la telefon, dacă se poate chiar și mai mare de atât.
1. Se poate sa fie un cablu de tip mai vechi;
2. Ai o placa de retea slaba daca este prin cablu;
3. Daca este WiFi incearca sa te conectezi pe reteau 5G. Este mai rapida si mai libera;
4. Ce abonament ai?
Eu am F-link 300 si imi merge cu 296 la download si 156 la upload. Eu am CAT 6 din China: https://bit.ly/2HeAYwk
Am facut si ceva seatri la router. Le-am gasit pe net pentru router-ul meu care este Tenda.
O sa schimb pe la cabluri maine si mai schimb adrese dns sa vad dace iese combinatia as putea sa il chem pe un prieten cu laptopul sa vad daca la el merge mai rapid