Cui vinzi ma tu gogosile astea?
Daca erai pe un forum IT si eram moderator, in secunda doi zburai cu tot cu aia 16 gb ai tai
i7 980x => platforma 1366 => triple channel
Poti avea cel mult 12 gb => 6x2gb; 3x4gb sau 24gb daca ai 6x4gb
M-ai amuzat la culme
Mincinosule, ai 10 ani, se vede de la nume!
pai sa incepem
1. i7 single core costa 1. 000 de euro si tu ai scris 6-core adica procesor cu 6 nuclee si de 3. 33 ghz asta inseamna ca ai 20 Ghz cea ce inseamna ce doar supercalculatoarele(firmele de telecomunicatii au asa ceva).
2. 16 gb ram e posibil sa ai, cu noile placi asrock ai posibilitatea sa bagi 32 giga linistit.
3. Nimeni nu face placa video mai mare de 2 gb. NU o cumpara nimeni ca nu este nevoie de ea. Placa aia m-am uitat ce ai zis tu e nu are 4 gb. maxim 1 nu suporta mai mult.
MINCINOSULE!
16 gb rami hai nu fii copil ca nu te crede nimeni placa video de 4 gb tu ai vrit sa demonstrezi ce? aici pe site...
Da e f bun
da ce faci tu cu 16gb ram? :O
4 sunt de ajuns
o sa ti se incalzeasca f tare
Salut, nu prea pot să îmi fac o părere despre sistemul tău deoarece nu ai furnizat anumite detalii care trebuiesc menţionate, ce model este placa de bază şi de la ce firmă, 16gb de ram nu prea cred că ai, câte HDD-uri ai şi capacitatea şi bufferul acestora, puterea sursei şi firma, placa video este bună. Ai ventilatoare suplimentare la carcasă? Fi mai explicit în detalii te rog frumos şi te voi putea ajuta şi îţi voi spune dacă sistemul a meritat banii, furnizează-mi toate informaţiile necesare.
Pentru cei care habar nu au pe ce lume traiesc uitati placa video de 4 gb http://www.cel.ro/......it-pcie-l/
Cred ca glumesti Nu stiu daca sunt prea multi care isi permit un asemenea PC! E foarte bun.