| Th3LegendXP a întrebat:

Mi se aude calculatorul in ecou, ce pot sa fac?

Si inainte cand conectam castile la pc imi aparea pe ecran un meniu unde iti setai volumul etc... si am apasat pe stereo mix parca si de atunci se aude in ecou si a disparut meniul ala si acum cand conectez castile sau boxele nu imi mai apare

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum naibi ti se aude tie calculatoru in ecou cand al meu nu face asta, si cand mai mergeam la sala ( ca asa era pe vremea noastra), nu se auzea nimic cand le dadeai drumu la pc...
Poate e al tau defect de face zgomote in ecou. Scoate ramii si curata-i

Bula
| Bula a răspuns:

Stereo mix inseamna mono (deci ambele canale se aud identic).
Daca se aude ecou, atunci ori ai activat acest efect din mixer, ori iti functioneaza si microfonul.
Cauta in meniul programelor mixerul audio (probabil Realtec) si verifica setarile.

| CarcotasulVesel a răspuns:

Apasa pe start
scrie (direct, fara sa dai click pe altceva) "sound"
trebuie sa apara un icon numit sound sub care scrie control panel
click pe el apasa pe properties, apoi pe "enhancements" si debifeaza tot din lista aia iar la setting sa fie none

eu am realtek, dar dupa vreo cateva update-uri de windows mi-a disparut de tot iconul de realtek, insa din ce am scris mai sus pot sa fac tot ce faceam din iconul lui

| Th3LegendXP explică (pentru Bula):

Nu am nici un microfon conectat la pc
Si cred ca am activat din stereo mix...

Bula
| Bula a răspuns (pentru Th3LegendXP):

Efectul de ecou se produce prin repetarea intarziata a sunetului si poate fa atat mono, cat si stereo.
Deci nu are nimic cu stereo mix, cu care se aduna cele doua canale si se obtine sunet mono (identic pe ambele canale).

Cauta in mixer, la efecte!