Sa eviti sa tii laptopul in pat de exemplu. Cel mai bine este sa-l pozitionezi pe o masa sau intr-un spatiu unde poate sa "respire". Daca ti se pare ca se incalzeste excesiv pana la limita de a se arde trebuie sa-l dai in reparatie. Inseamna ca nu ii merge bine ventilatorul interior si exista riscul sa iti arda placa de baza si alte componente de baza.
Salut. Daca ai HP se incalzeste foarte tare. HP-urile sunt slabe la incalzire. Poti sa-i cumperi un coolerpad http://www.shopu.ro/cooler-laptop-cp03-p-2553.html.
Nu este normal. probabil are praf in el si nu mai functioneaza acea rotita care il mai " raceste ". Incearca sa o deschizi ( e in spatele laptopului ). e usor, o surubelnita mica, deschizi si iei prafu cu un bat cu vata.
evita sa-l ti asa cald in pat sau mai ales pe picioare ( corp ).
daca nu functioneaza asa si nu e de vine acea chestie, cumpara un ventilator ( costa vreo 30 de lei ) si e cu cablu usb, il poti lua oriunde. Daca il mai lasi asa se poate strica.
Asa mi se intampla si mie pe dedesubt la laptop.Incearca sa iti cumperi un ventilator de pus sub laptop, sau o cutie, dar se va infierbanta si cutia, deci mai bine ventilatorul. Daca il lasi asa mult se va stinge si peste jumate de ora isi revine cam asa.
Bănuiesc că laptopul nu e nou. Dacă te-ai jucat mult pe el înseamnă că i-ai grăbit moartea.
Dacă e nou, atunci încearcă să nu stai mai mult de 1 oră pe el.
Încearcă următoarele:
-Ține-l doar pe un suprafață plană, curată și, dacă se poate, fără față de masă.
-Desfă-l și curăță-l de praf.
-Cumpără un cooler, dar nu unul ieftin.
-Înalță-i piciorușele ca să aibă o gură de aerisire mai mare. Poți folosi 4 dopuri înalte, jucării...
-Dacă e în garanție îl poți duce la verificat și reparat.
De cât timp ai laptopul? Timpul e o informație importantă. E posibil să se fi defectat sistemul de răcire.
Du-l la un service sa ti-l curete de praf si sa schimbe pasta termoconductoare.Ieri l-am curatat si eu pe al meu, i-am schimbat pasta si de la 65 de grade in idle acum sta la 40
Da, nu se incalzeste tottimpul, daca il pun pe masa din bucatarie ( lemn fara fata de masa ) se incalzeste, daca il pun pe birou, tot din lemn fara nimic pe el, nu se incalzeste, daca il pun in pat se incalzeste ( ceva normal )...
emanu23 întreabă: