Best-buy-ul in acest buget se invarte cam la config. asta : http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/480848/. Poti alege si asamblarea standard care costa 39 lei(o gasesti la pagina "Trimite comanda").
Nu gasesti pc asamblad foarte bun sa jicem are rami multi dar placa vide cu buffer mic
Cel mai bine e sa faci unu din piese dar oricum uitate pe emag.ro poate gasesti ceva
Configuratia este buna, dar eu nu as recomanda "DVD-Writer Samsung SH-222AB" pentru ca dupa cateva "arderi" de cd/dvd-uri, isi cam da duhul. Eu detin acest DVD-RW la PC si pana acum l-am trimis in service de 2 ori, prima data mi-a dat altul nou si a doua oara au schimbat capul de citire.
Aici ai o conv=figuratie facuta pe eMAG care este 2300lei dar se merita.
HDD Western Digital Caviar Blue KX, 500GB, 16MB, 7200rpm, SATA 3,
Placa de baza Asus M5A78L/USB3, socket AM3+,
Procesor AMD FX 4100 3. 600MHz, 4MB, socket AM3+, Box,
Memorie Kingston 8GB 1333MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM (Kit of 2),
Carcasa Midletower Delux 450W ATX, 4 bay, USB, SATA, silver & black MF432,
Placa video MSI ATI Radeon HD 4850, 1024MB, GDDR3, 256bit, HDMI, DVI PCI-E,
BluRay Disc Re-Writer LG BH10LS38, Retail, Negru.
Sper ca te-am ajutat
S-o crezi tu ca aia se merita. In primul rand ai pus o placa video de generatie foarte veche(de acum vreo 2-3 ani), cu un consum foarte mare si temperatura(55 nm) care necesita alimentare 6 pini de care chinezaria de sursa pe care i-ai recomandat-o nu dispune. Ai mai pus o carcasa cu tabla de conserva, o sa vibreze din toate incheieturile, un procesor relativ bun, dar cu un consum ceva mai mare pentru un procesor pe 32 nm.
Comanda tu aceste piese, asambleaza-le si da drumul la pc si ai 99% sanse sa-ti pocneasca sursa la cat de slab calitativ este.