Ai downloadat tastatura virtuala? de ce?
Intra la Run (din start) si scrie "osk". :-)
Da, pai daca ai probat si cu alta tastatura si tot nu merge, cel mai sigur este o problema de la windows, sau mai exact de la driver-ul tastaturii.
Ce poti incerca, si ce a mers si la mine, este sa iei cd-ul cu windows-ul, si sa-i dai un "Repair".
Daca ai windows xp, e foarte usor, bagi cd-ul in pc, dai restart, si inainte de instalare, o sa te intrebe daca vrei sa-l reinstalezi sau sa-l repari.
Daca nu, poti reinstala windows-ul, dar nu cu totul. Adica muti tot ce vrei sa pastrezi din partitia C, sau in ce partitie ai tu windows-ul in alta partitie, apoi reinstalezi windows-ul fara sa te atingi de partitia cealalta.
Deci, mai pe scurt, o reinstalare scurta a windows-ului este cea mai rapida metoda.
DAR, incearca tastatura ta si la alt calculator, si daca merge bine, probabil este o problema cu mufa in care bagi tu cablul de la tastatura, si atunci trebuie reparat.
Recent mi-am reinstalat Windowsul (XP) deoarece C-ul era full.Mufa e băgată bine, apoi CD-ul cu Windowsul nu îl mai am.şi, mă descurc extrem de prost când vine vorba de probleme ale pcurilor.
Nu ma refeream la mufa pe care o bagi tu in pc, ci mufa in care bagi tu mufa de la tastatura. E posibil sa fie stricata.