Http://www.pc-config.info/......a-firefox/ Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie.
Aceeasi problema o am si eu. Incearca sa stergi arhiva. Sau poate ca ai virusi, scaneaza-ti calculatorul cu Kaspersky, e foarte bun pe langa NOD32. Succes!
Curata tot history-ul si cache-ul din browser. si incearca si Google Chrome, e mult mai rapid decat Firefox
Si mie imi face tot asa. dar acum folosesc browserul numit opera. este mai bun
Si mie imi face la fel. e un browser care merge bine, dar se incarca cam greu!
instaleaza-ti opera si google chrome sau varianta cea mai noua a internetului explorer.
Încearcă versiune portabilă. Poate merge mai bine.Pluc că nu trebuie instalată şi o poţi copia şi pe un stik sau cd şi rula în orice pc vrei, aşa cum ai configurat-o tu fără a mai fi nevoie de alte setări.Succes
Si eu patesc asta zilnic! Poate problema e ca ai prea mute programe instalate si poate de aceea functioneaza asa de greu. Cel putin asa e si la mine. O solutie ar fi sa mai stergi cateva din ele sau sa tragi windowsu-l din nou!
Sau poti folosi Internet Explorer.Eu asta folosesc si este foarte bun.Nu face asa ceva.
Curata tot history-ul si cache-ul din browser, si mai opreste din pluginuri, sterge barile nefolositoare.
In orice calculator modern ar trebui sa se foloseasca in loc de HDD un SSD pentru SO si programele care se ruleaza.
Astfel o sa mearga infinit mai repede decat hdd-urile mecanice.Rolul unui hdd ar trebui sa fie strict de stocare.