| ShakeRattleRoll a întrebat:

Navigam pe net si deodata a inceput cursorul laptopului sa se miste singur, nu il puteam controla, si parca accesa anumite chestii. A durat cam un minut tarasenia, si dupa ce se oprise si cand il puteam misca din nou, s-a auzit un bip, un sunet scurt venit din laptop. A fost un virus, cineva intrase la mine in PC sau a fost o problema temporara a touchpadului?

5 răspunsuri:
| MiiMirela a răspuns:

Probabil doar o problema temporara a touchpadului, daca ai fost uda pe maini sau aveai mainile transpirate touchpadul o ia razna dar doar cateva secunde, nu te panica. Nu e nimic grav happy... Si mie mi s-a intamplat...

| K0sti a răspuns:

Folosesti prostia aia de touchpad? Daca da, atunci e posibil. Daca nu, atunci da o scanare cu un antivirus bun ca e cam suspect. Din ce spui tu, daca chiar asa e, pare o accesare a calculatorului din surse externe si asta nu e bine deloc!

| ShakeRattleRoll explică (pentru K0sti):

Nu inteleg de ce ai zis ca touchpadul e o prostie.
adica e mult mai comod decat sa misc dintr-un mouse.
mi se pare aiurea sa ai laptop si sa folosesti mouse-ul, atunci la ce moloz are touchpad?
in fine, nu e vorba de virus sau de un intrus, am bagat mouseul imediat cum scapa cursorul din camasa de forta si isi revenea.

| K0sti a răspuns (pentru ShakeRattleRoll):

Din punctul meu de vedere acel touchpad este extrem de incomod! In plus incetineste precizia si directiile de miscare!

| ShakeRattleRoll explică (pentru K0sti):

Vorbeste pentru tine, eu am degetele foarte precise si directioneaza miscarile intr-un mod extrem de misto.