Imediat dupa ce il aprinzi, apasa Delete, apoi intri in bios si dai Load Default sau variante (ex. Load Defaul setup), care-l vezi pe prima pagina, apoi apesi F10, salvezi (apesi Y si Enter).
Ia un DVD cu windows 7 (e mult mai bun si mai rapid si mai usor), il bagi si cand vezi "Insert boot devices and press a key" faci intocmai.
Daca tii sa instalezi XP, umeaza pasii de aici: http://www.msdesign.ro/tutoriale/instalare-windows-xp/
Hmm. dupa cum arata ar trebui sa ai reinstalezi windowsul daca l-ai cumparat cum ai zis frecvent pc'ul ar trebui sa aiba minim 2 gb ram Si nu s-ar merita sa bagi windows xp baga 7
P.S----S-ar putea sa nu buteze dp f8 apasa delete. Sper ca te-am ajutat Funda
Fa cum a zis florin tanase cu o precizare. daca nu buteaza intra tot prin delete in meniu du-te la tabul boot intra acolo si selecteaza "first boot device" sa fie dvd-rom-writterul dau. apoi salvezi cu f10 si va buta si va incepe instalarea propriu zisa.
Problema este ca nu gasesc 'bios' ca sa dau Load Default acolo.Am intrat in al 2-lea tab(in primul tab imi scrie informatii despre PC: ramii, procesorul etc.)si am gasit User 1/2/3 Load Default si am dat ok la fiecare dintre ele si la fiecare imi scria cam asa "Settings for user 1/2/3 is now load default" sau ceva de genul acesta.
Asta este tot ce stiu despre PC si ce imi apare la primul TAB:
UEFI Version: HC1M-DGS P1.30
Processor Type: Intel(R) Celeron(R) CPU G530 @2. 30GHz
Processor Speed: 2400MHz
Microcode Update: 206A7 A25
Cache Size: 2038Kb
Tota Memory: 4096 with 256 MB Sgared memory and 2MB GTT Memory Single-Channel Memory mode
DDR3_A1 : None
DDR_B1:4096 MB (DDR3-1066)
Asta este tot. Sper ca ma poti ajuta cu mai mult.