| Elelena65 a întrebat:

Nu îmi mai merge cablul de la laptop ca să îl încarc. O sa cumpăr altul dar acum mi s-a închis laptopul și nu mai merge să îl deschid pentru că e descarcat și nu încarcă cablul. Ce să fac ca să se deschida până cumpăr alt cablu?

10 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Pai fara cablu, fara baterie, cum crezi ca se mai poate asa ceva? Nu-l mai poti deschide pana nu cumperi un incarcator!
Dar esti sigura ca incarcatorul e de vina? Incarcatorul se strica numai daca se rupe cablul prin interior prin indoirea/smulgerea lui in diferite moduri necorespunzatoare, numai asa devine nefunctional! Daca laptopul s-a inchis in timp ce functiona atunci nu e de la cablu si problema e mai grava decat crezi! S-a ars placa de baza/placa video/procesorul iar schimbarea acestora costa mai mult de jumatatea laptopului cand era nou. Deci daca stii ca cablul de la incarcator nu este rupt atunci te poti uita dupa un alt laptop din pacate, daca se vede vizibil ca cablul ar fi rupt atunci da trebuie sa cumperi un incarcator universal pentru laptop.

| VoidEternal a răspuns:

laughing Sa vrei cu adevărat, sa crezi in tine, sa ai credință și cumva asta o să introducă curent în bateria laptopului tau. laughing

| Elelena65 explică (pentru lpavel):

Cablul nu este rupt, dar am observat că dacă îl țin drept încarcă în schimb dacă stă altfel nu încarcă de aceea cred că este de la cablu

| BogdanTemisan22 a răspuns:

Fii atent. Desfacilapropul, scoti bateria si o freci de un covor persan si se incarca elecrostatic. Dar fii atent ca trebuie sa freci cu partea cu contactul..adica acolo unde bagi mufa. Ar trebui sa te tina bateria cam jumatate de ora dar fii cu bagare de seama sa ai luminozitatea la minim. Bafta!

| ReddY25 a răspuns:

Ce marca?

| darrio2007 a răspuns:

In mod normal nu cablul incarcă, ci incarcatorul.
Esti sigur ca este cablul de vină?

| Whitte a răspuns:

Zici ca daca tii cablul intr-o anumita pozitie, se incarca. Pana cumperi altul, te sacrifici si stai sa tii cablul ca sa faca contact unde e intrerupt.

Bula
| Bula a răspuns (pentru Elelena65):

Mergi la un electronist priceput /service, sa-ti lipeasca cablul cu problema de contact.
Du cu tine atat incarcatorul, cat si laptop-ul!

| Ionut2025Tz a răspuns (pentru BogdanTemisan22):

Pe principiul tau de fiecare data cand autoarea se satisface incarca bateria electrostatic happy

| lpavel a răspuns (pentru Elelena65):

Deci atunci cablul este rupt! Ai noroc ca asta e problema... iti cumperi unul universal!